REKLAMI GEÇ

Büyük ödül RWE&TURCAS’ın

Büyük ödül RWE&TURCAS’ın

Bu yıl 20.’si düzenlenen ICCI 2014-Uluslararası Enerji ve Fuar Konferansı kapsamında dördüncü kez verilen “ICCI Enerji Ödülleri’nde RWE Elektrik Denizli Doğalgaz Kombine Çevrim Elektrik Santrali, doğalgaz kategorisinde Büyük Ödül’e layık görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2014 Perşembe, 12:15

ICCI 2014- Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı fuarı çerçevesinde jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu; termik enerji santralleri kategorisi doğalgaz alanından en yüksek puanla RWE Elektrik Denizli Doğalgaz Kombine Çevrim Elektrik Santrali, Büyük Ödül’e layık görüldü.

Türkiye’de ve dünyada en önemli gündem maddelerinden biri haline dönüşen enerji sektörüne verilen hizmetleri ve yapılan katkıları desteklemek amacıyla verilen ödül Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından RWE&Turcas Güney Elektrik Üretim A.Ş. Teknik Genel Müdürü Hans-Jürgen Petschke’ye teslim edildi.

Tüm çalışanları tebrik ederek ödülü alan Petschke “bu onur hepimizin, ilk günden bu yana verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı