REKLAMI GEÇ

Ünlü, “Denizli bizi konuşacak”

Ünlü, “Denizli bizi konuşacak”

DEGİAD 14. Dönem Başkan Adayı Esra Kasapoğlu Ünlü, 13 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek genel kurul öncesi yaptığı açıklamada iddialı konuştu. Ünlü, göreve geldikten sonra ekibiyle birlikte ortaya koyacakları etkinlikler sayesinde Denizli’nin DEGİAD’ı konuşur hale geleceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2018 Salı, 15:46

Denizli Genç İşadamları Derneği Perşembe Günü 14. Dönem Başkanı ve yönetim kurulunu belirlemek için sandık başına gidiyor. İki adaylı genel kurulda 340 üye oy kullanacak. Denizli’nin en etkin STK’ları arasında yer alan ve çekişmeli seçim süreci nedeniyle dikkatleri üzerine toplayan DEGİAD’ın kadın başkan adayı ve mevcut Genel Sekreteri Esra Kasapoğlu Ünlü iddialı konuştu.

HEP BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ
Üyeleri, ekibi, DEGİAD’ın 27 yıllık kurumsal tecrübesi ve dinamizmi sayesinde ortaya koyacakları icraatların DEGİAD’ı her daim Denizli’de konuşur kılacağını dile getiren Ünlü, yönetim olarak üyelerin tümüyle omuz omuza vererek gerçekleştirecekleri etkinler ve projelerle daha da büyüyeceklerini söyledi.

YOLUMUZDAN ASLA ÇIKMAYACAĞIZ!
“Biliyoruz ki kent sanayicisi, ihracatçısı, iş insanı gelişip büyüdükçe ekonomik zincirin halkaları olan tüm kesimlere bunun olumlu yansıması olacak. O nedenle kentin ekonomik gelişimi konusunda da elimizden geleni ortaya koymak istiyoruz” diye konuşan Esra Kasapoğlu Ünlü, “Biz bu yolda cesur adımlarla yürüyoruz. Korkmuyoruz. Atatürk’ün ilke ve inkılaplarından asla çıkmayacak, O’nun gösterdiği hedefe emin adımlarla yürüyeceğiz. Biz inanıyoruz” şeklinde konuştu.

KİŞİSEL VE KURUMSAL GELİŞİME DİKKAT ÇEKTİ
Tecrübe ve eğitim konularına ağırlık vereceklerini dile getiren ve bu yönde önemli etkinlikler gerçekleştireceklerini aktaran Ünlü, üyelerinin kişisel ve kurumsal gelişimleri için, çağın teknolojik gelişmeleri dahil olmak üzere birçok konuda eğitim faaliyetlerinin altına imza atmak istediklerini vurguladı.

İYİ BİR GENEL KURUL OLSUN İSTİYORUZ
Seçim süreci boyunca rakip liste ile tatlı ve örnek bir yarış ortaya koyduklarını belirten Esra Kasapoğlu Ünlü, Perşembe günü iyi bir genel kurulun gerçekleştirilmesi için Genel Sekreter olarak da tüm gerekleri yerine getirmeye çalıştığını aktardı. “Ben rakip arkadaşım ve listesindeki dostlarımıza da yürekten başarılarımı sunuyorum” diye konuşan Ünlü, “Tek temennimiz DEGİAD için Denizli için daha iyi daha güzel bir süreci başlatacak sonucun çıkması” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı