REKLAMI GEÇ

DEGİAD adaylarının Sosyal Medya Savaşları!

DEGİAD adaylarının Sosyal Medya Savaşları!

DEGİAD’ın 13 Eylül’de gerçekleştirilecek genel kurulunda aday olan Esra Kasapoğlu Ünlü ile Hakan Urhan’ın hem çağın iletişim aracı interneti, hem de teknolojiyi kullanma yöntemleri dikkat çekici boyutta. Her iki adayın yürüttüğü seçim çalışmaları sosyal medya üzerinden de etkili sürüyor. Adayların sosyal medya savaşı da DEGİAD seçimlerini kentin en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2018 Salı, 14:28

Kısa adı DEGİAD olan Denizli Genç İşadamları Derneği’nin 14. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerini belirleyecek genel kurula geri sayım başladı. Bilindiği üzere derneğin yeni yönetimine talip iki ekip var. Biri Genel Sekreter Esra Kasapoğlu Ünlü ve ekibi, bir diğeri ise Hakan Urhan ve ekibi.

Sosyal medya farkı
Göreve yeniden aday olmayan mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen’den boşalacak koltuğa talip olan iki ekibin de sosyal medya üzerinden ağırlıklı olarak sürdürdükleri seçim propagandaları kentin gündem maddeleri arasında.

DEGİAD seçimleriyle kent gündeminde
Yoğun iç ve dış ekonomik gelişmeler, eğitim öğretim yılının telaşı, tatil modundan iş moduna geçme sıkıntısının arasında Denizli’nin öne çıkan gündem maddelerinden biri olmayı başaran DEGİAD seçimleri, genç kuşak iş dünyasının olduğu kadar sosyal medyanın da gündeminde.

Amerikan Seçimleri gibi
Keza her iki ekip sosyal medyayı oldukça profesyonel kullanıyor ve paylaşımları ile dikkat çekiyor. İş dünyasının her iki başkan adayına zaman zaman “ABD seçimlerinde gibisiniz” gibi esprili yaklaşımlarına da neden olan bu dikkat çekici çalışmalar, aslında internetin yaşamımızda ne kadar önemli bir yer edindiğinin de göstergesi gibi.

Olumlu yanıt alıyorlar
After effects uygulamalarla hazırlanan kutlama ya da mesaj içerikli videolar, dikkat çeken farklı görseller ile DEGİAD’daki güzel yarışa farklı bir boyut getiren adaylar, bu yönleriyle birçok kesimden olumlu tepki alıyor.

Sosyal medyanın tümündeler
Her iki aday da, birebir güreşmelerle eş zamanlı olarak öne çıkan sosyal medya uygulamalarının tümünü etkin kullanıyor. Üyelere Whatsapp üzerinden mesajlar ile vaatlerini ileten adaylar, Facebook Twitter ve Instagram gibi uygulamalarda da etkin.

#büyükdegiadailesi deyince Esra Kasapoğlu Ünlü
Esra Kasapoğlu Ünlü, başta twitter olmak üzere sosyal medya çalışmalarını “#büyükdegiadailesi” hashtagi ile yürütüyor. Ünlü’nün kişisel sosyal medya hesaplarının dışında hashtag sloganını taşıyan sayfalar da bulunuyor.

#degiadda birlik_zamani deyince Hakan Urhan
Bir diğer aday Hakan Urhan ise sosyal medyadaki kampanyasını “#degiadda_birlik_zamani” sloganıyla yürütüyor. Kişisel sayfasının yanı sıra aynı sloganla oluşturulan sayfalar üzerinden yürütülen çalışmalar yine Twitter, Facebook, instagram başta olmak üzere Urhan ve ekibinin çalışmalarını geniş kitlelerle buluşturuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı