REKLAMI GEÇ

DEGİAD Başkan Adayı yönetimini tanıttı

DEGİAD Başkan Adayı yönetimini tanıttı

DEGİAD Başkanlığına adaylığını koyan DEGİAD Genel Sekreteri Esra Kasapoğlu Ünlü, yönetim kurulu aday listesini açıkladı. Ünlü, “Yeni dönemde yapacak çok işimiz, söyleyecek çok sözümüz var” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2018 Salı, 15:48

13 Eylül’de yapılacak DEGİAG (Denizli Genç İşadamları Derneği) seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Esra Kasapoğlu Ünlü, yönetim kurulu listesini tanıttı.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basınla bir araya gelen Ünlü, “Büyük çoğunluğunu birçok sivil toplum kuruluşunda tecrübe kazanmış, hali hazırda aktif görevlerde bulunan ve iş dünyasına önemli katkılar sağlayan genç, çalışkan, vizyoner iş insanlarından oluşturduğumuz yönetim kurulumuzla, DEGİAD’ın yeni döneminde Denizli’ye ve ülkemize birçok alanda katkı sağlıyor olmaktan mutluluk duyacağız” diye konuştu.

DEGİAD üyesi olmaktan onur duyduğunu belirterek 27. Genel Kurul’da adaylığını açıklayan Ünlü, “Her bir üyesinin varlığıyla ayrı bir değer kattığı DEGİAD, Denizli’mizin lider sivil toplum kuruluşudur. Bu bilinç ve sorumlulukla yeni dönemde yapacak çok işimiz, söyleyecek çok sözümüz var” dedi.

İşte DEGİAD 27. Genel Kurulu Esra Kasapoğlu Ünlü aday listesi:
Barış Yıldırım,Burhan Şenel, Cem İnceoğlu, Cemal Başeren, Çağlar Kolbaşı , Ebru Sürü, Kemal Sarıkaya, Levent Altuntaş, Mehmet Aka, Mehmet Uğur Çoban, Murat Tekeli, Mustafa Yılmaz, Ozan Demirer, Ömür Usluca, Sinan Soylu ,Süleyman Şahan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı