REKLAMI GEÇ

DEGİAD’ da kırmızılar mavilerle yarıştı

DEGİAD’ da kırmızılar mavilerle yarıştı

DEGİAD, 13. Dönem Yönetim Kurulu’nu belirledi. DEGİAD’ın tarihindeki ikinci 2 adaylı genel kurulunda yaşanan ilginç tesadüf, dikkatlerden kaçmadı. Melek Sözkesen’in listesindeki genç işadamlarının mavi, Serdar Çıralı’nın listesindekilerin ise kırmızı kravat taktığı genel kurulda resmen maviler ve kırmızılar arasında nefes nefese bir yarış vardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2015 Çarşamba, 17:48

Denizli’nin en etkin sivil toplum örgütlerinden biri olan DEGİAD’ın, 25. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanırken, gerçekleştirdiği genel kurul ilginç görüntülere sahne oldu.

Anemon Otel’de gerçekleştirilen 13. Dönem Yönetim Kurulu seçimlerinde, Serdar Çıralı ile Melek Sözkesen başkanlık için yarıştı.

MAVİLER KIRMIZILARA KARŞI
DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanlığını 1.5 yıl önce merhum Sadık Emre Çaputçu’dan devralan Melek Sözkesen’e, Serdar Çıralı rakip çıkınca, DEGİAD’da ikinci 2 adaylı genel kurul gerçekleştirilmiş oldu. Melek Sözkesen’in listesinde yer alan genç işadamları, koyu mavi kravat, Serdar Çıralı’nın listesindeki aerkek adaylar ise kırmızı kravatı tercih edince ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Bunun tamamen bir rastlandığı olduğu belirtilirken, seçimin sonunda 8 oy farkla kazanan taraf maviler oldu.

degiad-maviler-kirmizilarla-yaristi-i-1

KIRMIZILAR 85 OY ALDI
Seçime kırmızı renkle giren Serdar Çıralı ve ekibi, geçerli oyların 85’ini aldı. İşke o ekip: Serdar Çıralı, Adnan Çelik, Cihan Emre İnceoğlu, Durmuş Erdem Gündüz, Emel Çengel Demir, Erhan Derici, Faik Müftüler, Fatih Kundak, Gülin Coşkun, Hsünü Şarkaya, Kemal Ulaş Tamer, Mustafa Koltuksuz, Oktay Zeybekoğlu, Ömür Karademir, Özgür Sorkunlu, Serdar Dinç, Volkan Başar.

degiad-maviler-kirmizilarla-yaristi-i-2

KAZANAN MAVİLER
Erkekler Lacivert takım elbise, lacivert kravat ile genel kurula giden Melek Sözkesen ve ekibi ise 93 oyla seçimin galibi oldu. İşte o isimler;
Melek Sözkesen, Orçun Alptekin, Levent Altuntaş, Serdar Atay, Serkan Başbuğ, A. Özer Başoğlan, M. Uğur Çoban, Erman Erikoğlu, Fahri Gökşin, M. Çağlar Kolbaşı, Sinan soylu, Süleyman Şahan, Esra Kasapoğlu Ünlü, Emre Terzioğlu, Enis Emre Boz, Murat Tekeli, Sedat Doğaç.

degiad-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı