REKLAMI GEÇ

DEGİAD Yasemin Tecimer’i ağırladı

DEGİAD Yasemin Tecimer’i ağırladı

Ev halinden protokole görgü ve adap kuralları, nezaket ve konuşma incelikleri konusunda verdiği seminerlerle dikkat çeken halkla ilişkiler uzmanı Yasemin Tecimer, DEGİAD üyeleriyle bir araya geldi. Tecimer’in dikkat çeken seminerine ilgi yoğundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2014 Çarşamba, 14:19

Verdiği seminerlerle son zamanlarda adından en çok bahsettiren ünlü isimlerden biri olan Yasemin Tecimer, hafta sonu Denizli’de DEGİAD üyeleriyle bir araya geldi.

Ev halinden protokole, görgü, adap kuralları, nezaket, halkla ilişkiler ve konuşma incelikleri konusunda seminerler veren halkla ilişkiler uzmanı Tecimer, “Yaşanma Boyu Yenilenme ve Öğrenme” semineriyle DEGİAD üyelerini aydınlattı.

İlginin yoğun olduğu seminerde çarpıcı tespitler yapıp, sosyal ilişkiler kurmanın ve yürütmenin inceliklerini anlatan Tecimer, genç iş insanlarının seminere gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti de gizlemedi.

denizli-degiad-yasemin-tecimel-ic

DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, Pazar günü gerçekleştirilen etkinlik nedeniyle ağırladıkları Yasemin Tecimer’e plaketle teşekkür etti. Sözkesen, “Bu etkinliğe ilgi gösteren onlarca üyemizle birlikte çok faydalı olduğunu düşündüğümüz bir organizasyona imza attık. Sayın Tecimer’e bizi kırmayıp Denizli’ye geldiği, üyelerimize ise yoğun ilgi gösterdikleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı