REKLAMI GEÇ

DEGİAD’da iki adaylı yarış başladı

DEGİAD’da iki adaylı yarış başladı

Denizli Genç İşadamları Derneği 27’nci olağanüstü genel kurulunu gerçekleştiriyor. Anemon Otel’deki seçimlerde adaylar Hakan Urhan ve Esra Kasapoğlu Ünlü birlik vurgusu yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2018 Perşembe, 22:10

Degiad genel kurulu üyeleri 14. dönem başkanını seçmek için oy kullanmaya başladı. Hakan Urhan ile Esra Kasapoğlu Ünlü’nün aday olduğu başkanlık seçiminde oylar kullanılmaya başladı.

27. Olağanüstü seçimli kurul, saydı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Komisyon raporlarının okunmasının ardından konuşmayı ilk olarak iş adamı Hakan Urhan yaptı.

‘Üyelere dokunmak ile yola çıkan Hakan Urhan konuşmasında Degiad’ın birlik olması gerektiğine vurgu yaptı. Urhan, “Biz buraya muhalif olmazda motive eden nokta Degiad’a aidiyet hissinin azaldığını görmem. Degiad, bir kulüp havasına girmiş. Bizim diğer arkadaşlardan ayrıldığımız nokta, bu durumdan rahatsız olup, çözüm üretme isteği” diye konuştu.

Projeleri ile hem yerel ulusal düzeyde network bağlantısını yapacağını belirten Urhan, “Amerika’yı tekrardan keşfetmeye gerek yok. Türkiye’nin dört bir yanında canavar gibi çalışan işadamları var. Bizler planlarımızı anlatmalı, onların deneyimlerinden yararlanmalıyız” dedi.

Ardından konuşmayı Esra Kasapoğlu Ünlü yaptı. Büyük Degiad ailesi olarak yola çıktığı seçim sürecinde plan ve projelerini anlatan Ünlü, “Degiad Akademi kuracağız. Bizler işverenin istihdamını yaratacağız, iletişim ağı oluşturacağız. Degiad spor kulübü faaliyete geçireceğiz. Kültür-sanatla iş stresinden uzaklaşacağız” dedi.

Daha sonra Ünlü, yönetim kurulu üyenin yardımı ile faaliyete geçirdikleri ‘degiadapp’ aplikasyonunu tanıttı. Bu aplikasyonla Denizli’deki hava durumundan, yol haritasına, Denizli gerçekleşecek kültür sanat etkinliklerinden, haberlere varıncaya kadar düzenlemenin yer aldığı aplikasyon büyük beğeni aldı. Applikasyonun en önemli özelliği ise, işadamlarının müşterilerine kaynak oluşturması ve diğer işadamları birlikte portföyün genişletmeye yardımcı programın yer alması oldu.

340 üyesinin bulunduğu DEGİAD, oylama sonucunda 14. dönem başkanını seçecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı