REKLAMI GEÇ

DEGİAD’dan Başkan Zolan’a ziyaret

DEGİAD’dan Başkan Zolan’a ziyaret

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, iş dünyası ile karşılıklı fikir alışverişlerinin kendileri açısından büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2018 Cuma, 12:11

Bir süre önce genel kurullarını tamamlayan Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Başkan Osman Zolan, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Urhan ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Osman Zolan, “Denizli’de taş taş üzerine konulacaksa bizler hep beraber oluruz. Fikir ve önerilerinize her zaman açığız” dedi.

İş dünyası ile karşılıklı fikir alışverişlerinin kendileri açısından büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Büyükşehir olduktan sonra bütün şehre hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizlerle temas etmek, bir arada olmak bizlere ve şehrimize artı değer katar. Bu yürüyüşümüzü güçlendirelim. Hem göreve gelişinizden hem de ziyarete gelişinizden mutlu oldum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“ÜZERİMİZE DÜŞEN VAZİFE NEYSE YERİNE GETİRMEK İSTERİZ”
DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ise, kendilerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.

Urhan, “Biz de şehrimiz için taş üzerine taş koyma anlamında üzerimize düşen vazife neyse yerine getirmek isteriz. Kendi planlarımızı düşüncelerimizi daha net ortaya çıkarıp sizlerle paylaşmak isteriz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı