REKLAMI GEÇ

DEGİAD’ın 2 başkan adayı da aynı apartmandan çıktı

DEGİAD’ın 2 başkan adayı da aynı apartmandan çıktı

DEİGAD bugün genel kurula gidiyor. İki adaylı seçimli genel kurul bir süredir kent gündeminde. Başkanlık için birbirine rakip olan Esra Kasapoğlu ünlü ile Hakan Urhan aslında çocukluk arkadaşları. İki isim 25 yıl önce, henüz ortaokul öğrencileriyken aynı apartmanda oturuyordu. Şimdi aynı kulvarda yarışıyorlar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2018 Perşembe, 09:50

Denizli Genç İşadamları bugün, 14. Dönem Başkanı ve yönetim kurulunu belirleyecek. Olağan genel kurul saat 17.00’de Anemon Otel’de gerçekleştirilecek. 340 üyeli önemli sivil toplum örgütünün yeni başkanı olmak için bilindiği üzere iki isim yarışıyor.

İki ismin rekabeti gündem oldu
Mevcut yönetimin adayı olarak yeni döneme talip olan Genel Sekreter Esra Kasapoğlu Ünlü’nün rakibi Hakan Urhan. İki isminde listesinde kentin çok önemli soy isimleri mevcut. Bir süredir hem medya hem sosyal medya üzerinden de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen tatlı ve dikkat çeken rekabetleriyle uzun aranın ardından DEGİAD’ı yine kentin en önemli gündem maddelerinden biri haline getirdiler.

25 yılı aşkın dostluk
Ünlü ve Urhan şimdi DEGİAD için birbirlerine rakip olsalar da onlar aslında çok eski birer dost. Keza dostlukları 25 yıldan daha eskiye dayanıyor. Çocukluk arkadaşı olan bu iki önemli isim bir zamanlar aynı apartmanın komşu çocuklarıydı.

Aynı apartmanda oturdular
Ortaokul çağlarındayken Saltak Caddesi’nde Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tam karşısında bulunan Çalışkan Apartmanı’nda yıllarca altlı üstlü oturan iki aday, şimdi aynı derneğin yeni yönetimi için birbirleriyle tatlı ve örnek bir yarış sergiliyor.

Kazanan bugün belli olacak
Hem DEGİAD üyeleri hem de iş çevreleri iki aday için de bir birine çok yakın şansa sahip oldukları yorumu yapıyor. Güçlü isimler ve listelerinin çarpışacağı genel kurulun bu nedenle katılım açısından da yoğun geçmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı