REKLAMI GEÇ

Ünlü’nün olmazsa olmazları

Ünlü’nün olmazsa olmazları

Genel kurul heyecanının iyiden iyiye sardığı DEGİAD’ın adayları çalışmalarına tam tempo devam ediyor. Yarışın kadın adayı Esra Kasapoğlu Ünlü, ekibinin olmazsa olmazlarını çizip, kazanmaları halinde yapacaklarını Denizlihaber.com’a anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2018 Perşembe, 17:24

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin 13 Eylül’de gerçekleştirilecek olağan genel kuruluna sayılı günler kala heyecan dorukta. İki adayın yarıştığı başkanlık seçimleri için hem Hakan Urhan hem de Esra Kasapoğlu Ünlü, adayları yakın markaja almış durumda.

İş çevrelerinin her iki adayın da kazanmaya çok yakın olduğu yorumlarını yaptığı genel kurul bu nedenle önemini arttırıyor. Adaylardan Esra Kasapoğlu Ünlü, kritik seçim ile ilgili Denizlihaber.com’a açıklamalarda bulundu. Derneğin ve ekibinin olmazsa olmazlarının altını çizen Ünlü, amaçladıkları faaliyetler hakkında gazetemize bilgi verdi.

BU DEĞERLERE SADAKATLA BAĞLIYIZ
Derneğin, Atatürk ilkelerine, laikliğe, insan hak ve özgürlüklerine, demokrasiye, bağımsız kuvvetlere, özgür ve rekabetçi piyasaya, siyaset üstü konuma inanç ve sadakatla bağlı olduğunu hatırlatan Ünlü, ekibinin aynı çizgide 14. Dönem için yönetime talip olduğunu aktardı.

BİZE YAKIŞANI YAPACAĞIZ
DEGİAD’ın büyük bir aile olduğu vurgusunu açıklamasında da yineleyen Ünlü, ülkemizde de aile kavramının ne kadar kutsal ve önemli bir kurum olduğu göndermesinde bulunarak, “Büyük DEGİAD ailesinin, dolayısıyla Denizli’nin sorunlarının çözümü noktasında emek vermek istiyoruz. DEGİAD Ailesi, kolektif olmanın, doğruluk, dürüstlük ilkelerini hem kendi iç dünyalarında hem de yaşadıkları toplumda egemen kılmanın bilinciyle hareket etmektedir” dedi.

ÇALIŞMA GURUPLARI VE ARAMA TOPLANTILARI
“Önümüzdeki dönemde her bir DEGİAD üyesinin aktif katılım gösterebileceği, üyelerimizden oluşturacağımız çalışma grupları kuracağız” diyen Ünlü, “Bu guruplara konusuna ve ihtiyaca göre sektörel sivil toplum kuruluşlarını, üniversite öğrencilerini ve akademisyenleri de paydaş olarak alacak, düzenli arama toplantıları gerçekleştireceğiz” dedi.

KENT VE SANAYİNİN GELİŞİMİ İÇİN…
Daha önce başlatılan DEGİAD-PAÜ Kurulu ile üniversite-sanayi işbirliğine hız kazandıracaklarını da ifade eden Ünlü, “Stratejik planlamalarla ticari ve ekonomik değişimlerin hızlı analiz edilmesi, yorumlanması ve uygulama yöntemlerinin değerlendirilmesini sağlayacak paydaşlarla üyelerimizi buluşturacağız. Kentsel gelişimimize katkı sağlayacak öneriler sunacağız. Düzenli eğitim programlarını hayata geçireceğiz.
Değişen gelişen dünyayı yakından takip edeceğiz” dedi.

ÜYEMİZİN SESİ OLACAĞIZ
Üyeler arası etkileşimi artıracaklarını dile getiren Esra Kasapoğlu Ünlü, kanaat önderlerini Denizli’de ağırlayacak ve üyeleriyle buluşturacaklarını aktardı. DEGİAD’ı “Çağdaş, yenilikçi, açık fikirli, deneyim sahibi ve kucaklayıcı” olarak tanımladığı yeni ekibiyle geleceğe taşıma heves ve gayreti içinde olduklarını dile getiren Ünlü, önümüzdeki dönem için Büyük DEGİAD Ailesi’nin bireylerinin ticari faaliyetlerinin sesi, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin ev sahibi olmaya talip olduklarını söyledi.

DERNEK ÜYELERİNDEN OY İSTEDİ
Küresel dünyanın siyasi ve ekonomik olarak bir değişim içerisinde olduğuna dikkat çeken Ünlü, “Biz bunu iyi okuyoruz. Dernek kültürümüz ve değerlerimiz çerçevesinde DEGİAD’ı geleceğe taşıyacak stratejilerimizi belirledik. DEĞİŞEN ve eş zamanlı olarak GELİŞEN bir DEGİAD için genel kurulda üyelerimizin oyuna talibiz” dedi.

EKİBİ İŞTE BÖYLE TANIMLADI
Yönetim ekibini “Kurum hafızasına sahip” genç ve dinamik bir ekip olarak da tanımlayan Ünlü, ekibinin yeni dönemin en büyük teminatı olacağı iddiasında bulundu. .

#bizhazırız
Sağduyulu, birleştirici ve çözüm odaklı sivil toplum anlayışının toplumun her kesimine sirayet etmesi bilinciyle çalışacaklarını altını çizen Ünlü, “Bunun için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı