REKLAMI GEÇ

DEGİAD’ın eski başkan ve yöneticileri unutulmadı

DEGİAD’ın eski başkan ve yöneticileri unutulmadı

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) yönetimi, derneğe başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak hizmet verenleri unutmadı. eski başkanlardan Sadık Emre Çaputçu ile Mehmet Güneş Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri Nuri Sözkesen, İsmail Değirmenci, Önder İzmirlioğlu, Erhan Tozak , Hasan Bozbay adına Yasin-i Şerif okutuldu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2015 Çarşamba, 10:19

DEGİAD kurulduğu 1991 yılından beri düzenlediği iftar sofrası, PASVAK Aşevi’nde kuruldu. İftar yemeğine Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Turgut, DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile aileleri katıldı.

ic-2

İftar yemeğine katılan DEGİAD üyelerine, 7 Haziran’da vefat eden DEGİAD eski Başkanı Sadık Emre Çaputçu ve 1996 yılında vefat eden babası Mustafa Çaputçu anısına bastırılan Yasin-i Şerif dağıtıldı.

İftar yemeğinde, DEGİAD’ın ebediyete göç eden eski başkanları Sadık Emre Çaputçu ve Mehmet Güneş Özsoy ile yönetim kurulu üyeleri Nuri Sözkesen, Önder İzmirlioğlu, Erhan Tozak ve Hasan Bozbay da unutulmadı.

ic-1

DEGİAD’ın kurulduğu 1991 yılından itibaren verdiği iftar yemeğinden birisini daha gerçekleştirdiklerini belirten Yönetim kurulu Başkanı Melek Sözkesen, “Ancak, bu iftar yemeğinin ayrı bir özelliği var. Eski başkanlarımızdan genç yaşta yitirdiğimiz Sadık Emre Çaputçu’nun ölümünün 1. Ayı. Yasin-i Şerif okutup, dua ederek Çaputçu ile birlikte derneğe emeği geçen ve bu günlere getiren eski başkanlarımız ile yönetim kurulu üyelerimize olan vefa borcumuzu böyle ödemeye çalıştık” dedi.

Yorumlar

Yılmaz Kaplan   -  Bağlantı 8 Temmuz 2015, 18:42

ölmüşlerimize mağfiret edilmesi,bağışlanması için dua edilir.ölülere mevlitte okunmaz.okunsada hiçbir faydası olmaz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı