REKLAMI GEÇ

Dalaman Ailesi, AGT kalitesini showrooma taşıdı

Dalaman Ailesi, AGT kalitesini showrooma taşıdı

Dalaman Orman Ürünleri Anonim Şirketi, daha önce bayiliğini aldığı AGT ürünlerini artık yeni showroomunda sergileyecek.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 29 Mart 2017 Çarşamba, 16:12

MDF, plaka kapak, plywood, OSB gibi orman ürünlerinin ithalatını ve ticaretini yapan Dalaman Orman Ürünleri, daha önce bayiliğini aldığı AGT firmasının ürünlerini yeni showroomda Denizli halkına sunacak. AGT ürünlerinin sergileneceği showroom Sümer Mahallesi’nde Sümerpark AVM karşısında hizmete girerken, görkemli bir açılış töreninde Denizli’nin esnaf sanayici ve siyasetçileri bir araya geldi.

AGT VE DALAMAN TECRÜBESİ BİR ARADA
AGT’nin 30 yıllık tecrübesiyle ürettiği mobilya bileşenlerini, Dalaman Orman Ürünleri’nin hazırladığı showroom konseptinde bir araya getirdiği satış noktası, AGT kapı, laminat parke ve mutfak ürün gruplarını tek çatı altında buluşturuyor. Sümerpark AVM karşısında düzenlenen açılış töreninde ekranların sevilen yüzü ‘Güle Güle Oturun’ programının yapımcısı Mimar Selim Yuhay, misafirlere dekorasyon trendleri konusunda bilgi verdi.

GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Denizlispor ve Denizli Basket Spor Kulübü takımlarında yöneticilik yapan firma sahibi Turgut Dalaman ile firma yöneticilerinden Denizli Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Soylu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış töreninde spor camiasından yöneticiler ve işadamları da yer aldı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, AGT Firması’nın Genel Müdürü Şirzat Subaşı, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, eski Denizli Belediye Başkanlarından Ali Marım’ın da katıldığı açılış töreninde Turgut Dalaman başta olmak üzere Dalaman ailesinden birçok isim de konuklarla yakından ilgilendi.

KURDELAYI AYHAN KESTİ
Açılış öncesi konuklara AGA Firması ve Dalaman Orman Ürünleri A.Ş. hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Soylu, “Daha önce bayiliğini alarak ürünlerini Denizli halkı ile buluşturduğumuz AGT firmasının showroom açılışında sevdiklerimizle bir araya gelmenin onurunu yaşıyoruz” dedi.

Açılış kurdelası, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan tarafından kesildi.

AGT Genel Müdürü Şirzat Subaşı, “Bayilerimiz bizim en büyük destekçilerimiz. AGT olarak, iş ortaklarımız sayesinde her gün biraz daha büyüyoruz. Denizli bayimizin yeni açılan showroomu ile Denizli’deki varlığımız daha da güçlenecek, şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Bu arada davetliler, açılış sırasında ve sonrasında, ‘Güle Güle Oturun’ programının yapımcısı Mimar Selim Yuhay ile fotoğraf çektirerek bu özel açılışı ölümsüzleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı