REKLAMI GEÇ

Prizhorn’u 12’den vuran fotoğrafı

Prizhorn’u 12’den vuran fotoğrafı

Prinzhorn Holding’in çalışanlarını motive etmek için düzenlediği fotoğraf yarışmasına katılan Denizli ekibinin çektiği fotoğraf öyle beğenildi ki yalnızca jüriyi değil, patronu da kalbinden tam 12’den vurmayı başardı. 230 fotoğraf arasında şampiyon olan Denizli ekibi bir isterken, iki ödülle birden karşı karşıya kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2018 Salı, 11:46

Dünya kâğıt sektörünün dev firmalarından Prinzhorn Holding, bundan 5 yıl kadar önce DENTAŞ Kağıt’ı satın alarak Denizli’deki yeni tesisine Hamburger Turkey ismini vermişti. Dev kuruluş, Ekim Ayı’nda 16 ülkedeki çalışanlarını motive etmek amacıyla WE WILL isimli bir fotoğraf yarışması düzenledi.

Hamburger Turkey’den 5 kişilik bir ekip, birden fazla eserle başvurulabilen ve 230 fotoğrafın değerlendirildiği yarışmaya tek bir fotoğrafla katıldı. Denizli ekibi, öyle bir fotoğraf çekti ki yalnızca jüriyi değil, dev kuruluşun patronunu da kalbinden vurmayı başardı.

FABRİKA MÜDÜRÜ MODEL OLARAK YER ALDI
Yarışma için ilginç bir proje hazırlayan firmanın Arıtma Tesisi Şefi Teksin Ahlat, fikrini Fabrika Müdürü Sercan Buruk ile paylaştı. Proje karşısında heyecanlanan Buruk, çalışmada model olarak oynayabileceğini söyleyince ekibe dahil oldu. Müdür Buruk’un sağına Ahlat, soluna da bakım şefi Recep Rençber geçti. Birlikte zincirleri omuzladılar.

BİR FİLM YÖNETMENİ VE SENARİST GİBİ ÇALIŞTI
Ahlat, fabrikada yarışmanın sloganı olan ve Türkçesi “Başaracağız” anlamına gelen WE WILL sözcüklerinden dev bir ahşap maket yapmayı, harfleri, ışık ve sis görselleriyle zenginleştirilmiş bir ortamda zincirlerle çeken 3 kişiyle fotoğraflamayı planladı. Bir film yönetmeni ve senaristi gibi çalışan Ahlat, fotoğrafta kendisiyle birlikte yer alacak 2 ismin dışında maketleri yapmak için marangoz Süleyman Dalkıran, fotoğrafa yüksekten çekim açısı vermesi içinde de bir başka çalışan Ali Keçilioğlu’ndan yardım istedi.


SİS VOLKANLARI, TERS IŞIKLAR
Ortaya gerçekten görenleri etkileyen bir fotoğraf çıkması için, sis volkanları ve ters ışık dahil farklı açılardan ışıklar da kullanan Denizli ekibinin çektiği fotoğraf, profesyonel reklam firmalarının dudak uçuklatan fotoğraflarını aratmadı. Ekip, ortaya çıkan sonuçtan öyle tatmin oldu ki yarışma için ikinci bir fotoğraf çekmeye bile gerek duymadı.

PARİS’İ SEÇTİLER
Kazanan ekibe, istedikleri bir Avrupa kentinde 3 günlük tatilin birincilik ödülü olarak konduğu yarışmada birinciliği göğüsleyen Denizli ekibi Paris’i seçti. Neyse ki o sıralarda Paris’te henüz sarı yelekliler sokaklara inmemişti.

BİG BOSS İKİNCİ SÜRPRİZİ PATLATTI
Fotoğraf dünya kâğıt devinin Big Boss’u Cord Prinzhorn tarafından da çok beğenilince, Denizli ekibi ikinci bir sürprizle karşılaştı. Denizli Ekibi bu kez, Kasım ayı başında Atina’da gerçekleştirilen ve holdingin 16 ülkesindeki yöneticilerinin katıldığı CEO’lar zirvesine, patronun misafiri olarak davet edildi. Ekip Avrupa’nın bir başka güzel şehri Atina’da hem ödülünü aldı, hem de Paris’te olduğu gibi eşsiz 3 gün geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı