REKLAMI GEÇ

Süper lüks konutlara yoğun ilgi

Süper lüks konutlara yoğun ilgi

Urhan Gayrimenkul Yatırım’ın Denizli’nin Servergazi Mahallesi’nde yapmakta olduğu Denizli’nin en lüks ve en geniş dairelerinin yer aldığı ilk ve tek Residence projesi olan Flora Park Residences’ a ilgi çok büyük.

/ DENİZLİHABER / 15 Ekim 2013 Salı, 10:19

Urhan Gayrimenkul Yatırım tarafından Denizli’nin Servergazi Mahallesi’nde yapılmakta olan Flora Park Residences’in süper lüks dairelerinin satışları iyice hızlandı.Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Urhan, 2014 Ocakayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olanFlora Park Residences konutlarının satışlarıyla ilgili Denizlihaber.com’a konuştu. Urhan projenin önemli bir kısmının inşaat aşamasında satıldığını vede finale yaklaşırken satışların daha da hız kazandığını belirtti.

Türkiye genelinde yeni kurulacak olan 14 büyükşehirde olduğu gibi Denizli’de de yatırımcıların fırsatları görerek konut alımlarını hızlandırdığını, bu trendin vede çok düşük seviyede seyreden konut kredi faiz oranlarının kendi projelerine de çok olumlu yansıdığını belirten Hakan Urhan, “2014 yerel seçimleri öncesinde Denizli ve diğer büyükşehir olacak illerde yapılan konut yatırımlarının kazınımları, yatırımcıları tarafından seçim sonrası çok kısa bir sürede realize edilebilecek” dedi. Urhan, konut almak için çok uygun bir ortamın olduğunu ve de büyükşehir statüsüne geçmeden bu fırsatın değerlendirilmesi gerektiğiniyatırımcılara tavsiye etti.

Böyle büyük bir projeden her anlamda alınlarının akıyla çıktıklarını belirten Hakan Urhan; “Denizli şehrine duyduğum güven konusunda da ne kadar haklı olduğumu bir kez daha görmek mutluluk verici. Bu konseptte bir projeyi ilk defa hayata geçirme cesaretinin de ödülünü aldığımızı düşünüyorum ve de çok gururluyum. Şehrimize güzel bir eser kazandırdık. Denizli’deki inşaat sektöründe kalite anlayışını birkaç çıta yukarıya çektik. Projemizi şehrimizdeki konut anlayışını değiştiren bir mihenk taşı olarak görüyorum. Denizli’ye de göstermiş olduğu ilgiden dolayı müteşekkirim.” dedi.

PRESTİJİN ADRESİNDE SINIRLI SAYIDA DAİRE KALDI
Kentin konut algısına tepeden tırnağa yeni bir anlayış getiren bu prestijli projede, henüz inşaat aşamasındayken konutların önemli bir kısmı satıldı. Denizlihaber.com’un geçtiğimiz aylarda yaptığı haberle okurlarına duyurduğu dev proje, Denizlililer tarafından büyük ilgi gördü.

5 bloktaki 70 daireden oluşan ve içinde 4 ayrı tip dairenin yer aldığı Flora Park Residences, 2014’ün Ocak ayında tamamlanacak. Urhan Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi ve Flora Park Residences Projesi Genel Müdürü Hakan Urhan ve ekibinin yüzü gülüyor. Denizli’nin gayrimenkul sektöründeki ilk Residence projesinden alınlarının akıyla çıktıklarının altını çizen Urhan, “Sınırlı sayıda dairemiz kaldı. Onlarında Aralık sonuna kadar sahiplerini bulacağını tahmin ediyoruz. Ocak ayı sonunda Denizli’nin yepyeni bir anlayışla tasarlanmış ilk Residence projesi hayat bulacak.” diye konuştu.

denizli-urhan-flora-park-residences-anons

DEV PROJE NEDEN BU KADAR İLGİ GÖRÜYOR?
Denizlihaber.com, bu dev yatırımla ilgili geçtiğimiz aylarda Urhan Gayrimenkul ile görüşmüş, örnek daire ve proje özellikleri hakkında detaylı bir haber yapmıştı.

5 BLOK 70 DAİRE
Servergazi Mahallesi’ nde inşa edilen Flora Park Residences, 5 blok ve 70 daireden oluşuyor. 12 bin metrekarelik arazi üzerine inşa edilen ultra lüks sitede 265 metrekarelik standart daire, 280 metrekarelik cumbalı daire, 400 metrekarelik bahçe dubleksi ve 435 metrekarelik çatı dubleksi olmak üzere 4 ayrı tip daire bulunuyor. 2012’de yapımına başlanılan Flora Park Residences 2014 başında tamamen bitirilmiş ve hizmete girmiş olacak.

denizli-urhan-flora-park-residences-maket

MAKSİMUM GÜVENLİK
Daire içlerinde yer alan yangın, duman, gaz ve su baskını uyarı sensörleri ile alarm sistemlerinin bulunduğu lüks sitenin bahçe ve bahçeyi çevreleyen kamera sistemleri de güvenliği maksimum seviyeye çıkarıyor. Ayrıca, deprem sensörleri ile deprem sırasında zemin kata inip kapılarını açma özelliğine sahip asansörler de Flora Park Residences’ ın ayrıcalıklı imkanlarından biri olarak sunuluyor. Bahçe duvarları lazer güvenlik sistemiyle kontrol edilecek olan Flora Park Residences, blok girişlerinde kullanılan kartlı geçiş sistemi özellikleri ile de Denizli’de ilklerin altına imza atıyor.

denizli-urhan-flora-park-residences-resepsiyon

7/24 RESEPSİYON HİZMETİ
Flora Park Residences İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük kentlerdeki konfor anlayışını Denizli’ye getiren ilk proje. Flora Park Residences’ta, 7/24 resepsiyon hizmetiyle karşılama-yönlendirme, housekeeping, kuru temizleme, posta, fatura ödeme, rezervasyon, güvenlik, teknik bakım ve tamir, genel temizlik, peyzaj ve bahçe bakımı verilecek hizmetler arasında.

Flora Park sakiniyseniz, resepsiyon görevlisini arayıp çıkacağınız iş gezisi için uçuş ve otel rezervasyonları yapmasını talep edebilecek, isterseniz arkadaşlarınızla gitmeyi planladığınız bir restoranda yine resepsiyon görevlisi sayesinde yerinizi ayırtabilecek, taksi çağırtabilecek, uyandırma servisi talep edebileceksiniz.

Her daireye 2 araçlık kapalı otopark, kafeterya-restoran, aletli fitness, mini market, kapalı ısıtmalı yüzme havuzu, bay-bayan Türk hamamı, sauna, fin hamamı, masaj odası, pilates salonu, bayan kuaförü, kreş, etüt ve toplantı salonu, tenis kortu ve basketbol sahası da Flora Park Residences’ ın sakinlerine sunacağı imkanlar arasında yer alıyor.

DAHA ÖNCE BU KADAR İYİSİ OLMADI
Denizli inşaat sektörüne yeni bir vizyon getiren Urhan Gayrimenkul Yatırım, konut algısına tepeden tırnağa yepyeni bir anlayış getiriyor. Daha önce Denizli’ de görmediğimiz konfor, genişlik, kalite ve güvenlik Flora Park Residences projesi ile bizlerle buluşuyor. Flora Park Residences’ ta yaşam başladıktan sonra, birçok alanda adından söz ettireceğe benziyor.

KALİTE VE MARKALAR BU PROJEDE STANDART
Flora Park Residences sakinleri, az önce saydığımız güvenlik, sosyal yaşam ve genel hizmetlerin yanı sıra projede yer alan birçok ulusal ve uluslararası markaların kalite ve konforuna da sahip olmuş olacak.

Denizli’nin en büyük metraja sahip dairelerinin bulunduğu projede, her dairede geniş bir salon, 33 m2’lik ana balkonlar, lüks ankastrelerin yer aldığı özel üretim marka mutfaklar, yerleşim kolaylığı sağlayan geniş odalar, duşakabin ve küvetin her ikisinin de bulunduğu genel banyo, ütü ve çamaşır odası, soyunma odası ve ebeveyn banyosuna sahip balkonlu yatak odaları bulunuyor. Ayrıca, tüm odalarda tabandan tavana uzanan geniş pencereler ve tüm pencere önlerindeki ferforje Fransız balkonlar, Denizli’nin alışık olmadığı, standarttan 30 santim daha yüksek mobilya lake iç kapılar, İtalyan çelik kapılar, VRFklima sistemleri, yerden ısıtma ve akıllı ev sistemi daire içindeki ayrıcalıklardan sadece birkaçı.

 

AKILLI EV AYRICALIĞI
Flora Park Residences’ ta yer alan akıllı ev sistemi ile her dairede kapı girişinde isteğe göre programlanabilir giriş ve çıkış senaryo butonları da yer alıyor. Bu sistemle, eve girerken su, gaz ve elektriğinizi tek bir buton ile açabilir, aynı zamanda TV’nizi, perdelerinizi, istediğiniz noktadaki ışıklarınızı, otomatik olarak açıp, evinizi uyur konumdan yaşar hale getirebilirsiniz. Aynı butonla çıkarken evinizi tekrar uyur konuma alabiliyorsunuz. Kısacası, perdelerinizi, klimanızı, aydınlatmalarınızı, TV’nizi, ses sistemlerinizi, tüm medyanızı yani neredeyse evinizin tüm aletlerini kumandanızdan, bilgisayarınızdan ya da akıllı telefonunuzdan dünyanın herhangi bir yerinden kontrol edebilirsiniz.

Urhan, isteyen Denizlihaber.com okurlarının Flora Park Residences örnek dairesini gezebileceğini de dile getirirken, bir hatırlatmada da bulundu; “Denizlihaber.com okurları www.floraparkresidences.comadresinden detaylı bilgi alabileceği gibi, 0 258 373 76 76 numaralı telefonumuzdan da hem bilgi hem de örnek daireyi ziyaret için randevu alabilir”

Yorumlar

Çevre Mühendisi   -  Bağlantı 17 Ekim 2013, 15:15

böyle projeler iyi güzel de, akıllı ev projelerini yenilenebilir enerji kaynağı ile tanıştırsak daha da iyi olmaz mı. Evin dış cephe ve çatısı güneş enerjisi panelleri ile kaplanıp her dairenin elektriğinin bir kısmını kendi üretmesi sağlanabilir.Çünkü çok enerji harcayan daireler bunlar..

Müzeyyen Taşoluk   -  Bağlantı 10 Ekim 2013, 13:48

Örnek daireyi ziyaret etmeden önce böyle birşeyin Denizli’de yapılmış olabileceğine hiç ihtimal vermemiştim. Gittim gördüm. Tek kelimeyle muhteşem olmuş. Emeklerine sağlık..

Hasan Canatan   -  Bağlantı 10 Ekim 2013, 00:41

Adamlar gerçekten kaliteli iş çıkarmış. Evde kullanılan malzemelerin hepsi 1. sınıf

Emre Kısmet   -  Bağlantı 10 Ekim 2013, 00:39

Kesinlikle Denizli’nin en iyisi

ali   -  Bağlantı 10 Ekim 2013, 00:11

Haber ler güzel ama çok az fotoğraf kullanıyorsunuz resim video vs eklerseniz site daha renkli olur

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı