REKLAMI GEÇ

Ödüllü TÜMAŞ zerafetiyle renk kattı

Ödüllü TÜMAŞ zerafetiyle renk kattı

Mermercilik sektörünü tasarımla buluşturan Denizli’nin kurumsal markalarından TÜMAŞ Mermer, İzmir Fuarının en farklı stantlarından birine sahipti. Proje bazlı çalışmalarla sektöre öncü olan TÜMAŞ, geçtiğimiz yıllarda olduğu bu yıl da üründen çok dizayn satmak için İzmir’deydi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2017 Salı, 13:45

23. İzmir Marble’ın A Holü’ndeki yerini alan Denizlili firmalardan biri de TÜMAŞ’dı. Sıradışı tasarımı ile dizaynda kalitesini ön plana çıkarmak için fuardaki yerini alan TÜMAŞ, yine standıyla dikkat çekti. Mermercilik sektörünü tasarımla buluşturan öncü kuruluş, yıllardır büyük çözüm ortaklarıyla uluslar arası düzeyde tasarım çalışmaları ve projelerinin altına imza atan TÜMAŞ, fuarda bu yönüyle öne çıktı. TÜMAŞ geçen yıl İtalya’da katıldıkları fuarda stant tasarımıyla mansiyon ödülü de aldı.

TASARIMDA MARKA OLMA YOLUNDA
İzmir Mermer Fuarı’na gelen yerli ve yabancı mimarlık firmalarının uğrak noktası haline gelen TÜMAŞ standının başında Genel Müdür Serdar Sungur da vardı. Firma olarak mermerden daha çok dizayn satmaya çalıştıklarını belirtirken bu konuda markalaşmak istediklerinin altını çizdi. Bu nedenle fuar stantlarını ürün sergi alanından daha çok dizaynı ön plana çıkararak hazırladıklarını dile getiren Sungur, “Biz sanatçıyız. Bu stant da sanatımızın görsellerini içeriyor” diye konuştu.

HER İŞE DEĞİL HER BİRLİKTELİĞE TALİBİZ
Mermeri nihai kullanıcılar için A’dan Z’ye yapı projeleri boyutuyla işleyerek bir tasarıma dönüştürmek konusunda her türlü birlikteliğe hazır olduklarını da vurgulayan Genel müdür Serdar Sungur, bu nedenle Türkiye’nin dört bir yanında ve yurt dışında çoğunluğu mimarlık şirketleri olmak üzere onlarca firmayla çözüm ortaklığı yaptıklarını dile getirdi. “Biz her işe talip olmak istemiyoruz. Tam tersi her birlikteliğe açığız diyoruz. Denizlideki mermer firmaları dahil. İçinde sanatın olduğu projeleri hep birlikte yapalım. Herkes farklı ve uzman olduğu alanda katkısını koysun” diye konuştu.

MİMAR ADAYLARI TÜMAŞ İÇİN YARIŞIYOR
Bu konuda doğru ve kaliteli beslenme amacıyla şu an 3 üniversite ile tasarım konusunda ortak bir proje yürüttüklerini de aktaran Sungur, bu üniversitelerin mimarlık fakültelerinde okuyan 3. ve 4. Sınıf öğrencileri arasında her yıl tasarım yarışmaları düzenlediklerini dile getirdi. Dokuz Eylül Üniversitesi, Yaşar üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi ile birlikte düzenledikleri tasarım yarışmalarında öğrencileri tamamen özgür bıraktıklarını dile getiren Sungur, bu üniversitelerde okumasalar bile isteyen tüm mimarlık öğrencilerine tasarım yarışmalarının açık olduğunu da belirtti.

ZİHNİYET DEVRİMİ YAPMALIYIZ
Sektörde tam olarak bir zihniyet devrimi yapmak istediklerini de belirten Genel Müdür Sungur, “Sektörümüzde her kademede kalifiye eleman bulmak zor. Hele hele bu sektörün öncü ülkeleri İtalyanlarla, İspanyollarla yarışacak eğitime sahip, yaratıcı kadrolar kurmak daha zor. İşte biz tüm çalışmalarımızı bu noktaya odakladık. Kadromuzu bu doğrultuda genişletmeye gayret gösteriyoruz. Yaratıcı, katma değeri yüksek projelere imza atacak gençlerle buluşmak istiyoruz” diye konuştu.

TÜRKİYE’YE ÖNCÜ OLMAK İSTİYORUZ
Yalnız full-time kapasiteyle çalışan 5 traverten ocağı değil proje konseptlerinin gerektirdiği ve müşterinin istediği her türlü mermeri yine yerli üreticilerden temin ederek yurt içi ve dışı projelerde uyguladıklarını söyleyen Sungur “Dışarıdan bakınca tüm mermer şirketleri aynı görülüyor. Oysa farklılık yaratmaya çalışıyoruz. Asıl hedefimiz, sektöre, Denizli’ye, Ege’ye, Türkiye’ye öncülük edebilmektir” dedi.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN
• +90 258 371 25 84
• +90 258 371 09 17
• sales@tumasmermer.com
• İzmir Asfaltı Bozburun Yolu Ahmet Nazif Zorlu San.Sitesi yanı Denizli, Türkiye

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı