REKLAMI GEÇ

Denizli OSB’de 2 listeli seçim yarışı

Denizli OSB’de 2 listeli seçim yarışı

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde 19 yıl aradan sonra bir ilk yaşanacak ve 12 Haziran’da yapılacak olağan genel kurulda yönetim için iki aday yarışacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2014 Çarşamba, 17:44

Denizlili sanayicilerin bugünlerdeki gündemi, Organize Sanayi Bölgesi’nin 12 Haziran’daki seçimli olağan genel kurulu. Bu genel kurulda mevcut başkan Abdülkadir Uslu 19 yıldır olduğu gibi yine, yeniden ve bir kez daha “beni seçin” diyecek.

Ancak bu kez rakipsiz değil. Feridun Alpat ile girdiği yarışı kazanan ve 1995 yılından bu yana seçimlere “tek aday” olarak katılan Uslu, Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu ile seçim mücadelesi yapacak.

Uzun bir aradan sonra iki listenin yarışacağı bu genel kurul, sanayicinin de ilgi odağı oldu. Ortaya çıkan seçim rekabeti üzerine Uslu’nun yönetimde olmanın avantajıyla bazı sanayiciler üzerinde baskı kurmaya çalıştığı, destek sözünü yeterli görmeyin “vekaletinizi bana verin” dediği iddia edildi.

TOSUNOĞLU VE EKİBİ TEMPO ARTIRDI
Bu arada, genel kurulun demokratik bir yarış havasında geçmesi için çaba harcayan Mehmet Tosunoğlu ile yönetim kurulu listesinde yer alan Ahmet Çalışkan, Cemal Ertuğrul, Selim Kasapoğlu ve Ali Fuat Özel, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Genel kurul için geri sayım sürerken, Tosunoğlu ve ekibi bir yandan ziyaretler gerçekleştiriyor, diğer yandan sık sık bir araya gelip değerlendirmeler yapıyor.

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki üyelere “açık oylama baskısına boyun eğmemeleri” çağrısında bulunan Tosunoğlu, Organize Sanayi Bölgeleri Kanunu’nun 30. maddesinde “eğer iki liste varsa oylama gizli, tasnif açık yapılır” denildiğine işaret etti.

Yorumlar

nail kadrı   -  Bağlantı 5 Haziran 2014, 00:09

uslu baba sen önce borcunu öde ve helalleş

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı