REKLAMI GEÇ

Denizlili sanayicilerin Antalya çıkarması

Denizlili sanayicilerin Antalya çıkarması

Denizli Sanayi Odası ve Çardak OSB yönetim kurulları Antalya’ya çıkarma yaptı. Burada iki ilin sanayi patronları bir araya geldi, işbirliğinin geliştirilmesi için görüş alışverişinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2020 Cuma, 12:40

Denizli Sanayi Odası ve Çardak OSB Yönetim Kurulları Antalya’ya çıkarma yaptı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın yetkilileri ile bir araya gelen heyet, ardından Antalya OSB’de yer alan AGT’nin MDF üretim tesislerini ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Söylemez, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Söylemez ve CEO Sevdil Yıldırım ile görüştü.

ATSO İLE DSO İŞBİRLİĞİ YAPACAK
Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci başkanlığındaki heyet, ilk olarak ATSO’yu ziyaret etti, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cihangir Deniz tarafından karşılandı.

Antalya ve ATSO ile ilgili güncel bilgileri Denizli heyeti ile paylaşan Deniz, Antalya’daki kümelenmeleri ve yeni kurulan organize sanayi bölgelerini anlattı. Denizli ile Antalya arasında kurulabilecek işbirliği fırsatlarının değerlendirildiği toplantı sonrasında ATSO bünyesinde bulunan inovasyon merkezini gezen heyet, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

DSO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, birbirine bu kadar yakın olan iki ilin daha sık bir araya gelmesi gerektiğini belirterek, “Antalya’nın turizmle ilgili deneyimini Denizli’ye ve Denizli’nin sanayi ile ilgili deneyimini Antalya’ya aktarması, iki ilde de ciddi fark yaratacaktır” dedi, ileride kurulacak yeni işbirlikleri için hazır olduklarını belirtti.

AGT, DENİZLİ’DE HEYECAN YARATIYOR
AGT’nin Antalya OSB’de yer alan üretim tesislerin de geçen Çardak OSB ve DSO yönetimi, AGT’nin üst yönetimi ile görüşme gerçekleştirdi. Denizli’de yapılacak yatırımla ilgili bilgi alışverişinde bulunulan toplantı sonrasında Mustafa Söylemez’den AGT’ye ilişkin detaylı bilgi alındı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Çardak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Okan Konyalıoğlu, AGT’nin yatırım öncesi gerçekleştirdiği fizibilite çalışmalarının dahi örnek alınacak çalışmalar olduğunu ve yapılacak yatırımın Denizli’ye katacağı katma değerin oldukça yüksek olmasından dolayı heyecanlı olduklarını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı