REKLAMI GEÇ

Zeybekci’ye “Sorun” dosyası

Zeybekci’ye “Sorun” dosyası

Denizli Sanayi Odası’nı ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye sanayicinin çözüm bekleyen sorunlarını içeren bir dosya sunuldu. Aslında o dosya bugüne kadar birçok bakana da verilmişti. Bir dönem Denizli İhracatçılar Birliği Başkanlığı da yapan Zeybekci, dosya veren tarafta da bulundu. Bu kez dosya aldı. Zeybekci’nin sanayici kimliği ile de içeriğine yabancı olmadığı dosya ile ilgili neler yapacağı merak ediliyor.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2014 Pazartesi, 11:02

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Sanayi Odası’nı ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. DSO Başkanı Müjdat Keçeci, Zeybekci’ye camdan Denizli Horozu plaketi hediye ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Keçeci, “Denizli’mizin bir bakan istediğini, bununla gurur duyacağımızı daha önce belirtmiştim. Bu isteğimize kavuştuk. Bakan’ımıza teşekkür ederim. Daha önce yılda birkaç defa bakan geliyordum kentimize. Artık Bakan’ımızı sık sık görmek bize mutluluk veriyor. Kendimizi daha çok güçlü hissediyoruz” dedi.

BU KEZ DOSYA ALDI
Konuşmasının ardından Keçeci, Denizli’nin ekonomik ve sanayi sektöründe çözüm bekleyen sorunlarını içeren dosyayı Bakan Zeybekci’ye teslim etti. Bakan Zeybekci, yıllarca Denizli İhracatçılar Birliği Başkanlığı yapmış, bugüne kadar birçok bakana sorun dosyası sunmuştu. Bu kez dosya alan taraf oldu. Aldığı dosyanın içeriğine de yabancı değildi. Sanayici bu kez umutlu. Bakan Zeybekci’ye daha önce Denizli’den dosya alan bakanlardan daha çok güveniyor ve umut besliyor.

Zeybekci, “Denizli, ekonomide, ihracatta, sektör çeşitlendirmesinde, istihdamda inanılmaz başarı gösterdi. Türkiye’nin en başarılı ilk 7-8 şehrinden biri. Birçok alanda ilk 7-8’de yer alıyor. Onun için hep gurur duyduk. Denizli Sanayi Odası’nın bir zamanlar yönetim kurulu üyesi olmamdan da her zaman gururla bahsettim” dedi.
Zeybekci, Denizli Belediye Başkanlığı döneminde başlattığı ve tüm Türkiye’ye örnek olan “Denizli Geleceğini Arıyor Projesi”nin, “Denizli Sanayi ve Ticarette Geleceğini Arıyor” başlığıyla yeniden düzenlenerek üzerinde çalışılması gerektiğini ifade etti. Zeybekci, daha sonra Denizli Sanayi Odası Meclisi üyeleriyle, basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı