REKLAMI GEÇ

SUBAŞIOĞLU İHRACATA +TRİO İLE HIZ KATTI

SUBAŞIOĞLU İHRACATA +TRİO İLE HIZ KATTI

İzmir Marble 2017 Fuarı’na ilişkin son izlenim haberimiz Subaşıoğlu Mermer’e ilişkin. Subaşıoğlu ihracatta son yıllarda ciddi bir ivme kazandı. Dikkat çeken artışı firmanın sahibi Davut Subaşıoğlu’na sorduk. Subaşıoğlu, ihracattaki hızlı yükselişini 3 çözüm ortağı şirketle işbirliği içine giderek gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2017 Pazar, 09:39

23. Uluslararası İzmir Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na yönelik son izlenim haberimiz kentin önemli kurumlarından biri olan Subaşıoğlu Mermer’e yönelik.

Son yıllarda yalnız üretim değil ihracattaki hızlı artışla dikkat çeken Subaşıoğlu Mermer, Burdur Beji ile uluslararası pazarlarda boy gösteren Subaşıoğlu Mermer, özellikle sektördeki rakibimiz Çin’e gerçekleştirdiği blok mermer ihracatıyla adından bahsettiriyor. Subaşıoğlu geçen yıl Çin’e 50 bin ton blok mermer ihracatı gerçekleştirdi.

İhracattaki hızlı yükselişi Çorum, İstanbul ve Fethiye’deki çözüm ortaklarıyla ortak çalışmaya bağlayan firmanın sahibi Davut Subaşıoğlu, “Çözüm ortaklarımızla gerçekten çok ciddi bir ivme kazandık. Onlarla koordineli bir şekilde hem iç hem de dış pazardaki cirolarımız artırıyor” diye konuştu.

21 yıldır İzmir Marble Fuarı’na katılan Subaşıoğlu, dünyadaki en büyük sektörel fuarların da daimi katılımcıları arasında. Çok sayıda ülkeye ihracat gerçekleştiren Subaşıoğlu döşemelik mermer ihracatının önemli bir kısmını ABD’ye yapıyor.

Firmanın Maden Mühendisi Hüseyin Bektaş, İzmir Marble Fuarı’nın her yıl olduğu gibi uluslar arası pazardaki önemli alıcılarla buluşmalarına vesile olduğunu dile getirirken, özellikle son günlerdeki ilgiden memnun kaldıklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı