REKLAMI GEÇ

Vein Cut Ortadoğu’da Bekilli rüzgarı estiriyor

Vein Cut Ortadoğu’da Bekilli rüzgarı estiriyor

Bekilli’nin kendine özgü traverten taşlarını dünya ile buluşturan Erdem Mermer, Vein Cut isimli ürünüyle Ortadoğu pazarında liderliğe oynuyor. İlk bakışta bir parkeyi andıran bu yeni ürüne rağbet oldukça yoğun.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2017 Cuma, 09:17

23. Uluslararası İzmir Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’ndaki yerini alan Denizlili firmalardan biri de Erdem Mermer idi. Bekilli’de faaliyette olan Halil Öksüz’e ait firmanın Bekilli travertenleri, dış pazarda özellikle Ortadoğu’da etkili bir satışa sahip.

ORTADOĞU’DA VEİN CUT RÜZGARI
Fuardaki stantta Denizlihaber’in soruların yanıtlayan Erdem Mermer İhracat Müdürü Erhan Koç, Vein Cut adını verdikleri yeni ürünlerinin oldukça yoğun ilgi gördüğünü dile getirdi. Yurt dışı satışlarında Vein Cut’a olan ilgi nedeniyle son bir yılda Ortadoğu’nun bir anda hakim pazar haline geldiğini belirten Koç, ürünlerine yönelik ilgiden son derece memnun.

GÖRÜNÜŞÜ İLE BÜYÜLÜYOR
Konut ya da işyeri uygulamalarında tüm iç ve dış mekan yüzeylerinde kullanılabilen Vein Cut ürünün görsel güzelliği nedeniyle ilgi çektiğini dile getiren Koç, Orta Doğu ülkelerinin neredeyse tümünde taşın çok ciddi bir satış gücüne ulaştığını dile getirdi.

VEİN CUT NE DEMEK?
Vein Cut, sektör terminolojisinde “Türk Kesimi” olarak biliniyor. Bu yöntemle kesilen bloklardan elde edilen mermer plakalarında damarlar doğal bir desen oluşturuyor.

FUARDA DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Vein Cut’a Ortadoğu pazarında yaşanan ilgi, yine İzmir Marble’da da kendini hissettirdi. Çoğunluğunu Orta Doğu ülkelerinden gelen alıcıların oluşturduğu ziyaretçilerin fuardaki en uğrak noktalarından biri de Erdem Mermer standı oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı