REKLAMI GEÇ

Loca 20 sakinleri yemekte buluştu

Loca 20 sakinleri yemekte buluştu

Son yıllarda inşaat sektöründe de yatırımlar gerçekleştiren Evliyaoğlu Tekstil ve Tasarım A.Ş.’nin inşa ettiği Loca 20 Evleri tamamlandı. İki hafta içinde evlerine yerleşecek olan Loca 20 sakinleri, düzenlenen yemekte biraya geldi. Şirket ortaklarından Harun Erişkin, 4 yıldır faaliyet gösterdikleri inşaat sektöründe başladıkları projeleri bir yıl gibi kısa bir sürede tamamladıklarını belirterek, “3 ayrı noktada yeni inşaatlarımız başlıyor. Hedefimiz yine bir yıl içinde insanları yuvalarına kavuşturmak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Ocak 2014 Pazartesi, 10:04

Evliyaoğu Teksitil, Tasarım A. Ş., ortakları Fuat Özsoy ve Harun Erişkin, yapımı tamamlanan Loca 20 Evleri’nin sakinlerini düzenledikleri yemekte bir araya getirdi. Saki Restoran’daki akşam yemeğinde bir araya gelen Loca 20 sakinleri, komşularıyla tanışıp kaynaşma fırsatı buldu. 

galeri-anons

Servergazi’de yapılan Loca 20 evlerinin tamamı satıldı. 16 tanesi 3+1, 4 tanesi 5+1 olan 20 daireye sahipleri 15 gün içerisinde yerleşecek. 20 araçlık kapalı otoparkı ile 2000 m2 alana oturan Loca 20 Evleri, bir yılda tamamlandı. Tasarım Evliyaoğu Teksitil Anonim Şirketi Ortaklarından Harun Erişkin, 4 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet verdiklerini belirterek, “ Bu sektörde Evliyaoğlu Tekstil Tasarım A.Ş.’de Fuat Özsoy’la beraber organizasyonlar yapıyoruz. Bu bizim ikinci projemiz. Şu anda Yenişehir yürüyüş yolunun altında 4 adet villa teslim ettik. Bu lokasyonda Servergazi’deki projemizde ilk teslimi yaptık. Biz burada farkındalık yaratmak adına komşuları tanıştırmak için bir araya getirdik. Ben hepsiyle tanışıyorum. Ancak komşuların birbirleri ile tanışıp kaynaşmaları için de bir araya getirdik” dedi.

ic-eriskin“BİR YIL İÇİNDE BİNALARIMIZI TESLİM EDİYORUZ”
Evliyaoğu Teksitil, Tasarım A. Ş. Ortaklarından Harun Erişkin, projelerin büyüklükleri ne olursa olsun, inşaatları bir yıl içinde tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettiklerini belirterek, “Şu anda 3 ayrı lokasyonda inşaatımız başlıyor. Servergazi’de 20 dairemiz var. 190 m2, 3+1 olarak inşa edeceğimiz evlerde yerden ısıtma sistemi ve kapalı otoparkımız olacak. Yine yanında yapacağımız, 10 daireden oluşan ve site içinde bir havuzu bulunan projemiz var. Bizim şirket olarak prensibimiz, büyüklüğü ne olursa olsun bir yıl içinde binaları bitirmek. Şu anda planlarımızda bir sapma yok. Yaptıklarımızın karşılığını alıyoruz. Sektörde yeni olmamıza rağmen her geçen gün kendimizi yeniliyoruz ve geliştirmeye çalışıyoruz” dedi.

“ORTA SEGMENTTE EVLER YAPACAĞIZ”
Orta segmentlerde evler de inşa edeceklerini ifade eden Erişkin, “Orta segment olarak bilinen Albayrak bölgesinde yerlerimiz var. O bölgede 170 m2, 3+1 yerden ısıtmalı daireler yapacağız. Bu şekilde 3 projemiz seneye Aralık ayında kısmet olursa bitecek. Bizim markamız Loca, biz bunu oluşturmak istiyoruz. Loca Villaları adıyla çok üst seviyede yaşam alanları ürettik. 5543 m2’de 4 adet müstakil, kendisinden havuzlu evler ürettik. 540 m2 brüt alanda, 430 m2 net kullanım alanlı konutlar ürettik. Bunun adı Kent Loca’ydı. Bu projemize de Loca 20 adını verdik. Biz fiyatı çok yükseltmeden insanlara kaliteli, konforlu ve mutlu bir yaşam sunmaya çalışıyoruz. Yapılarımızda insanların kapalı otopark sorununu da ortadan kaldırdık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı