REKLAMI GEÇ

Enerji tasarrufunu öğrendiler

Enerji tasarrufunu öğrendiler

Denizli’de faaliyet gösteren Abalıoğlu Holding bünyesinde kurulan Enerji Komitesi, çalışmalarına başladı. Enerji Komitesi, Abalıoğlu Holding çalışanlarına yönelik enerji tasarruf ile ilgili seminer verdi.

/ DENİZLİHABER / 15 Kasım 2013 Cuma, 14:23

Abalıoğlu Holding, toplumdaki her bireyin yaşamının her alanında doğal kaynakları etkin kullanması ideal çözüm olacağı inancı ‘Enerji Komitesi’ oluşturdu. Holding çalışanlarından oluşan Komite üyeleri, tüm çalışanlarına bu bilinci aşılamak için eğitimler ve etkinlikler düzenliyor.

Holding ve iştiraklerinin temsilcilerinden oluşan Enerji Komitesi, holding çalışanlarının günlük yaşantılarında ve toplumda enerji verimliliği bilincinin oluşması amacıyla bugüne kadar pek çok bilinçlendirme çalışmasına imza attı.

Bu faaliyetlerden biri de çalışanların günlük hayatlarında, evlerinde uygulayabilecekleri önerileri kapsayan “Günlük Hayatımızda Enerji Verimliliği” eğitimi oldu. Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitim seminerine, grubun tüm iştiraklerinde her düzeyde çalışan katıldı. Eğitim Seminerleri’nde, buzdolabından, su ısıtıcılarına, kalorifer ve klimalardan bulaşık ve çamaşır makinelerine, aydınlatmadan ulaşım araçlarına kadar enerji ile çalışan araçların satın alma, kullanma ve bakımlarında dikkat edilmesi gereken bilgiler anlatıldı.

Eğitimlere katılan Holding çalışanlarına, küçük ve basit uygulamalar ile enerjiden ne kadar tasarruf edebileceklerini ve bu tasarrufun maddi karşılığı ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Abalıoğlu Holding Enerji Komitesi’nin eğitim seminerleri Kasım ayı boyunca devam edecek.

Yorumlar

Necati   -  Bağlantı 15 Kasım 2013, 16:19

Şirketlerin çalışanlarını hayatları boyunca sağlıktan, tasarrufa kadar her olumlu konuda bilgilendirmeleri takdire şayandır.Çalışanın bilgili,mutlu ve sağlıklı olması o şirkete verim olarak geri dönecektir. Saygılarımla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı