REKLAMI GEÇ

Güntaş’ın ardından ne dediler?

Güntaş’ın ardından ne dediler?

İşadamı Raşit Güntaş’ın vefatı, Denizli’de büyük üzüntüyle karşılandı. İş adamı arkadaşları Raşit Güntaş’ın girişimciliği ve çalışkanlığı ile Denizli’nin gelişiminde, bugünlere gelişinde büyük pay sahibi olduğunu, vefatının kent için büyük kayıp olduğunu dile getirdiler.

/ DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2013 Pazartesi, 10:33

Denizli İhracatçılar Birliği Eski Başkanı ve RATEKS Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Güntaş’ın vefatı iş alemini yasa boğdu. Güntaş’ın iş dünyasından arkadaşları, Denizli’nin çalışkan bir girişimcisini yitirdiğini dile getirdiler. İşte Güntaş’ın ardından arkadaşlarının söyledikleri…

DSO Başkanı Müjdat Keçeci
Raşit Sanayici olarak vefat etti. Kendi hayatını kendi varlığını tırnaklarıyla yaratan gözü kara, fedakar ve kendisini sürekli yenileyen çalışkan, hümanist değerleri yüksek olan yakın bir dostum idi. Kendisiyle senelerce birlikte hareket etmekten ve özellikle Denizli’ye ait sorunları birlikte dile getirmekten, onunla birlikte çözüm aramaktan haz duyduğum bir adamdı. Kendisini Allah’tan rahmet diliyor, başta ailesi olmak üzere tüm sanayi camiasının başı sağ olsun.

DTO Başkanı Necdet Özer
Raşit Sevdiğim, saygı duyduğum bir akrabam ve abimdi. Onunla sivil toplum kuruluşlarının da birlikte çalıştık. İyi niyetli ve çalışkan bir abimizdi. Hem Denizli’ye hem de sektöre küçümsenmeyecek kadar önemli hizmetler veren bir sanayici idi. Ben hem halamın oğlunu hem de iş dünyasından bir abimi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Tüm iş dünyasının başı sağ olsun diyorum.

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci
Allah rahmet eylesin. Kendisiyle 20 yıllık bir dostluğumuz vardı. Raşit Bey, rahmetli Osman Nuri Sözkesen ve benim de içinde yer aldığım bir hareket, ilk olarak Denizli İhracatçılar Birliği’nin yönetimini devraldık. Denizli’nin değişiminde ve gelişiminde katkısı olan bir arkadaşımızdı. Aykırı bir karakteri vardı. Yanlışlara karşı kararlı bir duruşu vardı. En son söylenecek sözü en başta söylerdi. Bu sayededir ki söylenmesi gerekenleri söyleyebildiği için Denizli’nin bugünlere gelişinde tuğlası, harcı olan bir arkadaşımızdı.

BASİAD Başkanı Hüseyin Memişoğlu
Sürekli proje üretirdi. Çalışkandı. Hem yönettiği şirketin, hem de Denizli ihracatçısının önünü açan, cesaretiyle örnek olan bir insandı. Kendisiyle birlikte çalışma fırsatı bulduğum için kendimi şanslı sayıyorum. Denizli sanayisi çok yetenekli bir girişimcisini kaybetti. Vefatı hem şahsımı, hem de iş alemini derinden üzmüştür. Allah rahmet eylesin.

İşadamı Zafer Katrancı
Raşit Bey hakkında akla gelen söylenebilecek en önemli özelliğinin çalışkanlığı olduğunu düşünüyorum. Akla ilk bu geliyor. Girişimci ve çalışkan bir insandı. Girişimciliğin gerekliliği olan cesaret onda vardı. Denizli sanayisi için erken bir kayıp olduğunu düşünüyorum. Daha yapabileceği çok şey vardı. Ancak Allah’ın takdiri bu şekilde. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum.

DTB Başkanı İbrahim Tefenlili 
Öncelikle Allahtan rahmet diliyorum. Çok değerli bir sanayicimizi kaybettik. Denizli İhracatçılar Birliği Başkanlığı döneminde hem Denizli’ye hem de sektöre ciddi hizmetler etmiş bir sanayici idi. Raşit Güntaş’a Allah’tan rahmet başta akraba ve dostları olmak üzere tüm iş dünyasının başı sağ olsun.

Yorumlar

irfan   -  Bağlantı 12 Ağustos 2013, 11:53

Ailesine ve rateks personeline başsağlığı kendisine Allahtan rahmet diliyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı