REKLAMI GEÇ

Amerikan ordusuna kurşun geçirmez cam

Amerikan ordusuna kurşun geçirmez cam

Denizli’deki üç fabrikasından 35 ülkeye kurşun geçirmez cam ihracatı yapan Uğurlu Otocam Sanayi firmasının Yönetim Kurulu Üyesi Şerafettin Duman, “ABD ordusu bile bizim ürettiğimiz kurşun geçirmez camları kullanıyor” dedi.

/ DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2013 Perşembe, 12:48

Ferah IŞIK-Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)
Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki toplam 18 bin metrekarelik alandaki üç fabrikada otocam, endüstriyel cam, bina ve cephe giydirme camları, cam tencere kapağı, ısı cam ve kurşun geçirmez cam ürettiklerini belirten Şerafettin Duman, 650 personel istihdam ettiklerini söyledi. Aralarında ABD, İsrail, Mısır, Lübnan, Suriye, Irak, İngiltere, Rusya, Almanya ve Fransa’nın da yer aldığı 35 ülkeye kurşun geçirmez cam ihraç ettiklerini anlatan Duman, ABD’nin Irak’ta kullandığı hummer cip ve diğer motorlu araçların kurşun geçirmez camlarının tamamını kendilerinin verdiğini belirtti.

NATO ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin özel projelerine de kurşun geçirmez cam yaptıklarına vurgu yapan Duman şunları söyledi: “Yılda 1 milyon 680 bin metrekare cam işliyoruz. Yıllık cam üretiminin yüzde 40’ını ihraç ediyoruz. Global dünyaya entegre olmuş bir şekilde çalışıyoruz. Hedefimiz üretim ve ihracatı daha da arttırıp, sektörde dünyanın sayılı firmaları arasında yer almak. Şu anda farklı ülkelerden 70’in üzerinde ithalatçı firmayla çalışıyoruz. ABD ordusu bile bizim ürettiğimiz kurşun geçirmez camları kullanıyor.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı