REKLAMI GEÇ

Denizlili firmadan otopark sorununa yüzde yüz yerli çözüm

Denizlili firmadan otopark sorununa yüzde yüz yerli çözüm

Denizli’nin köklü firmalarından Şahlan Makine’nın ticari partneri Hidroteknik A.Ş. düğmeye bastı, belediye başkanlarının yeni gözdesi mekanik otopark üretimine start verildi. Denizli, bu proje sayesinde yalnız kentin değil, ülke genelindeki birçok şehrin otopark sorununu çözmeye aday.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ekim 2019 Salı, 14:08

Çarpık şehirleşme, köyden kente göç ve trafikteki araç sayısının hızla artması gibi nedenlerle son yıllarda şehirlerin en büyük problemlerinden biri haline gelen otopark sorunu, yüzde yüz yerli üretim mekanik otoparklarla son bulacak.

BÜYÜK SORUNA YERLİ ÇÖZÜM
Kentin köklü firmalarından Hidroteknik A.Ş. bu önemli sorunun çözümü için yüzde yüz yerli mekanik otopark projesine start verdi. Uluslararası kalite standartlarına sahip ilk üretimi gerçekleştiren firma sayesinde yerli üretim mekanik otoparklar özellikle büyükşehirlerde yaşanılan otopark sıkıntılarını hem ekonomik hem de ergonomik bir şekilde çözülebilecek.

ADI POWERLIFT
Firmanın Denizli Organize Sanayi Bölgesi 1. kısımda bulunan Şahlan Makine üretim tesislerinde üretimi başlanan mekanik otoparklar, Powerlift markasıyla piyasaya sunulacak.


ŞENİZ DOĞAN VE COŞKUN’UN DA DİKKATİNDEN KAÇMADI

Uluslararası 9. Bakım Kongre ve Sergisi’nde görücüye çıkan yerli üretim mekanik otopark ilgi odağıydı. 1 araçlık alana 2 otomobilin sığmasını sağlayan hidrolik hareketli katlı sisteme sahip yerli mekanik otopark Merkefezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun’un da dikkatinden kaçmadı. Otopark kapasitesini en az 2 kat artıracak Powerlift mekanik otopark sistemleri hakkında sanayici Alper Alyaz’dan bilgi alan Doğan ve yardımcısı Coşkun, yerli ve ekonomik üretimlerin desteklenmesi gerektiği vurgusu yaptı.

TÜRKİYE PAHALI İTHAL ARAYIŞLARDAN KURTULACAK
Amerika ve AB ülkelerinde bir süredir kullanılmaya başlanılan mekanik otopark sistemler Türkiye’de yavaş yavaş İstanbul başta olmak üzere bazı büyükşehirlerde deneme aşamasında. Ancak makineler, gerçek manada yerli üretim olmadığı için uygulamalar yüksek maliyetlerle ithal ediliyor. Öte yandan Türkiye’de kurulmaya çalışılan sistemler, Türkiye’nin şartlarına uygun değil.”

FİRMA 1972’DE KURULDU
Hidrolik sıkıştırmalı çöp kasaları, çöp taksiler, çöp konteyner sistemleri, personel yükseltici platformlar gibi birçok yerli üretimde bulunan köklü kuruluş Şahlan Makine, Denizli’nin önemli sanayici, aktivist ve siyasi figürlerinden Faruk Alyaz tarafından 1972’de kuruldu. Hidroteknik ise bir Şahlan Makine kuruluşu olarak Denizli ve bölgesinde faaliyet gösteren işletmelere makine imalatı başta olmak üzere endüstriyel çözümler sunuyor.

EN EKONOMİK VE SAĞLIKLI ÇÖZÜM
İkinci kuşak sanayici Alper Alyaz, mekanik otopark Powerlift ve diğer imalatları ile ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenlerin, firmalarının web sitesi www.sahlan.com.tr, www.hidroliklift.com.tr adresinden ya da info@sahlan.com.tr mail adresinden kendileriyle iletişime geçebileceklerini söyledi. Alyaz, uluslararası kalitede üretimi gerçekleştirilen yüzde yüz yerli üretim mekanik otoparklar ile şehirleri, bu önemli sorundan kurtarabilecekleri en ekonomik ve sağlıklı çözümü ortaya koyduklarının da altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı