REKLAMI GEÇ

Gıda sektörü temsilcileri Köln’de

Gıda sektörü temsilcileri Köln’de

Denizli Ticaret Odası 5. Meslek Komitesi üyelerinden oluşan 22 kişilik heyet, 32. Anuga Fuarı’na katılmak için Köln’e gitti.

/ DENİZLİHABER / 6 Ekim 2013 Pazar, 14:36

Denizli Ticaret Odası(DTO) 5. Meslek Komitesi üyeleri, dünyanın en önemligıda ve içecek fuarı olan Anuga Fuarı’na katılmak üzere Almaya7nın Köln kentine gitti.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri Ali Önal ile Ramazan Çelikkol, Meclis Üyesi Abdullah Baloğlu ile Nevzat Yakı ve 5. Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Küçükçal’ın da aralarında olduğu 22 kişilik bir Denizli Ticaret Odası heyetinin KOSGEB desteğinden yararlanarak fuara katıldıkları belirtildi.
denizli-dto-heyeti-koln-de-ic

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, yurtiçindeki fuar ve iş gezilerine yurt dışını da eklediklerini belirtti. Özer, “Denizli Ticaret Odası olarak 22 üyemize, dünyanın en önemli gıda ve içecek fuarı olan Anuga Fuarı’nda araştırma yapma ve Almanya’nın Köln kentinde sektörel inceleme ve iş gezisi yapma fırsatı sunuyoruz.” dedi.

KOSGEB’in yurt dışı gezisine öncülük etmesinin, iş adamları için büyük kolaylık sağladığını, üyelerinden gelen talepler doğrultusunda bu tür organizasyonlara devam edeceklerini dile getiren Başkan Özer, “Denizli Ticaret Odası olarak yurt dışı mecralarda yeni pazar arayışlarına ek olarak üyelerimiz tarafından oralarda yeni teknoloji ve ürünlerin takibinin yapılmasını önemsiyoruz. Oda olarak, bu tür inceleme amaçlı iş seyahatlerini destekliyoruz. Çünkü gidilen bölgelerde ticarete başlanması, hem ilimiz hem bölgemiz hem de ülkemiz ekonomisine katkı olarak geri dönmektedir. Bunun somut sonuçlarını önceki yıllarda Oda olarak gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarda gördük.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı