REKLAMI GEÇ

Girişimci Kadınlar Özer’i ziyaret etti

Girişimci Kadınlar Özer’i ziyaret etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’i ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 1 Ekim 2013 Salı, 16:30

TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri, Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’i makamında ziyaret etti. TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Sündüz Apalı ile komite üyeleri hazır bulundu.

Sündüz Apalı, “İlk olarak Denizli’nin ilçelerini tek tek ziyaret ederek, kadın girişimcilerle görüşüp, tanışacağız. Sonucunda ise yörelere ait ürünleri veya kadınların el emeği çalışmalarını bir web sitesi kurarak satışını ve pazarlamasını yapmak istiyoruz. Böylelikle ürettikleri ürünleri yerinde satmak yerine tüm dünyaya satabilecekler ve Denizli ekonomisine de ciddi katkı sağlayacaklardır” dedi.

Özer, ise TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun koordinatörlüğünü Denizli Ticaret Odası’nın yürüttüğünü, dolayısıyla iki kurula da her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Özer, “Biz her iki kurulun da hem Denizli hem bölgemiz hem de ülkemiz için önemli faaliyetlere imza atacaklarına inanıyoruz. Bu nedenle de her türlü etkinliğinizde maddi ve manevi desteği vermeye hazırız. Ayrıca TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri olarak; Denizli Ticaret Odası, Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliği ile başlatılacak olan Kadın Girişimci Yönetici Okulu’na dahil oldunuz. Bu eğitimlerin iş yaşamınıza katkılar sağlamasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı