REKLAMI GEÇ

Güntaş toprağa verildi

Güntaş toprağa verildi

Denizli İhracatçılar Birliği eski Başkanı Raşit Güntaş, Göveçlik’te toprağa verildi. Denizli için yıllarca birlikte çalıştığı iş ve siyaset dünyasından arkadaşları ile hemşehrileri, Güntaş’ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Babası 87 yaşındaki Ahmet Güntaş ise evladını toprağa vermenin üzüntüsünü yaşadı.

/ DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2013 Pazartesi, 15:41

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek 60 yaşında hayatını kaybeden işadamı Raşit Güntaş için memleketi Göveçlik’te cenaze töreni düzenlendi.

ic2

Göveçlik Merkez Camii, Güntaş’ı son yolculuğuna uğurlamak isteyenlerle dolup taştı. Cenazeye, Vali Abdülkadir Demir, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci ile Bilal Uçar, Emniyet Müdürü Zeki Bulut, odaların ve sivil toplum örgütlerinin başkanları, işadamları, siyasteçiler ile Göveçlik halkı katıldı.

BİR BABA İÇİN EN ZOR GÖREV
Raşit Güntaş’ı uğurlamaya gelenler arasında 87 yaşındaki babası Ahmet Güntaş da vardı. Oldukça üzüntülü olduğu ve ayakta durmakta zorlandığı gözlenen Ahmet Güntaş, yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi.

ic1

HERKES SON GÖREV İÇİN YARIŞTI
Güntaş için öğle vaktinde cenaze namazı kılındı. Ardından omuzlara alınan Güntaş’ın cenazesi, Göveçlik mezarlığına doğru yola çıkarıldı. Herkes, Güntaş’a son görevini yerine getirmek, tabutunu omuzlamak için adeta yarıştı. Göveçlik sokaklarında, insan selini andıran manzaralar yaşandı. Raşit Güntaş’ın cenazesi, yine yoğun bir katılmla, Göveçlik mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorumlar

csher   -  Bağlantı 13 Ağustos 2013, 09:00

Allah ahmet güntaş babaya sabırlar versin, kaç yaşında olursa olsun allahım kimseyi evlat acısı ile sınamasın..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı