REKLAMI GEÇ

DETGİS’de yönetim değişikliği, yeni başkan Mukaddes Başkaya

DETGİS’de yönetim değişikliği, yeni başkan Mukaddes Başkaya

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS), 2020 yılı Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. DETGİS Başkanlığına Mukaddes Başkaya seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2020 Perşembe, 17:05

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği’nin 2020 Olağan Genel Kurulu, DENİB Pamukkale Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Genel Kurulda divan başkanlığını üstlenen önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı İsa Dal, başkanlığını devrettiği dönemden beri yapılan çalışmaları ve faaliyetleri incelediğinde, DETGİS’in kısa zamanda oldukça başarılı işlere imza attığını belirtti, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

Görevi yeni devreden Mustafa Koltuksuz ise, yeni yönetim kurulunun genç ve dinamik bir kadro olduğunu belirterek, “İnanıyorum ki, her yıl geleneksel hale getirdiğimiz faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecek ve çok daha başarılı işlerle derneğimiz, sektörel tek dernek olmanın hakkını verecektir. Yeni yönetim kurulumuz yapacağı ilk toplantı ile kendi aralarında başkan ve yardımcılarını seçecekler. Tabi ki tek aday olan Mukaddes Başkaya hanımı ben şimdiden tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Kendi markası ile sektörde birçok çalışma yaptı ve markalaşma sürecinin ne olduğunu çok iyi biliyor. Aynı fedakârlık ve çalışmalarla DETGİS ve projeleri için de çok iyi işlere imza atacağından eminim” dedi.

DETGİS’in yeni başkanı Mukaddes Başkaya da kendilerine gösterilen güven için teşekkür etti, çoğunluğunu kadınların oluşturduğu bir yönetim ile sektöre hizmet edeceklerini anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı