REKLAMI GEÇ

Dünya sosyetesi Denizli havlusu ve bornozu kullandı

Dünya sosyetesi Denizli havlusu ve bornozu kullandı

Denizli’de Evteks Tekstil Genel Müdürü İlhan Sunar, dünyanın en zengin işadamlarından olan F1’in patronu Bernie Ecclestone’nin büyük kızı Tamara Ecclestone ile Jay Rutland’ın Fransa’da lüks bir otelde düzenlenen ve üç gün süren düğüne katılan seçkin konukların, düğün için özel ürettikleri havlu ve bornozları kullandıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 17 Eylül 2013 Salı, 14:53

Haziran ayı ortalarında yapılan ve dünyanın en önemli isimleriyle 150 seçkin davetlinin katıldığı düğünde kullanılmak üzere 800 adet plaj havlusu ve 170 adet bornoz siparişini İngiltere’deki bir müşteri aracılığı ile nisan ayı sonlarında aldıklarını belirten Genel Müdür Sunar, “F1’in patronu Bernie Ecclestone ve eski eşi Slavica’nın büyük kızı Tamara Ecclestone, eski borsacı Jay Rutland’la Fransa’nın güneyinde Haziran ayında evlendi. Varisi olduğu milyar dolarlık servetle dünyanın en gözde bekârlarından biri olan Tamara Ecclestone’nin düğünü tüm dünyada yankı bulmuştu. St-Jean-Cap Ferrat’taki lüks bir otelde konukları için 73 oda ayıran Ecclestone’un düğünü 12 milyon sterline mal olmuştu. 150 seçkin davetlinin şahitlik yaptığı, dünyanın takip ettiği düğünde konukların üç gün boyunca kaldıkları otelde özel olarak ürettiğimiz havlu ve bornozları kullandı” dedi.

ÖZEL ÜRETİM
Dünyanın merak ettiği düğünde kullanılmak üzere aldıkları siparişi üç haftada özel olarak ürettiklerini hatırlatan Genel Müdür Sunar, “Bu düğüne istinaden özel davetli konuklar için özel olarak yüzde 100 pamuk, iplik boya, 100’e 150 santimetre ebadında üzerinde ‘Tamara ve Jay’ nakış işlemeli 800 adet bukle plaj havlusu ile yine yüzde 100 pamuk, kadife, şal yaka 170 adet bornoz üreterek uçakla düğünden iki gün önce Fransa’nın güneyindeki otele gönderdik. Denizli olarak tekstil ve konfeksiyondaki kaliteli üretimimizle dünyanın en çok merak edilen ve göz kamaştıran Tamara ve Jay’ın düğününe de damgamızı vurduk. Firma olarak geçtiğimiz yıllarda da dünyanın merakla takip ettiği ATP Tenis turnuvasında sporcular tarafından kullanılmak üzere özel havlu üretip göndermiştik. Tenis turnuvasından sonra, dünyanın merakla beklediği düğün içinde aldığımız siparişi kısa sürede istenilen kalitenin de üzerinde hazırlayarak teslim ettik. Önümüzdeki yıllarda yine dünyada yankı bulacak ses getirecek önemli organizasyonlarda ve düğünlerde bu tarz projelerde Denizli tekstil firmaları dünyanın farklı ülkelerindeki tedarikçiler tarafından tercih edilecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı