REKLAMI GEÇ

Ekpen Tekstil’de kişisel gelişim eğitimleri sürüyor

Ekpen Tekstil’de kişisel gelişim eğitimleri sürüyor

Personeline yönelik yaptığı hizmet içi eğitimler ile dikkat çeken Ekpen Tekstil’de bu kez de zaman yönetimi eğitimi gerçekleştirildi. Ekpen personeli, zamanı en verimli şekilde kullanabilmenin yollarını öğrendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2019 Salı, 11:16

Ekpen Tekstil, çalışanlarının her geçen gün daha da hızlanan yaşam içinde yetişmesi gereken projeler, toplantılar, üretim ve bunların yanında yaşamsal sorumluluklar arasında dengeyi kurabilmeleri için eğitimlerine devam ediyor.

İzgören Akademi’den Ece Üvey’in rehberliğinde gerçekleştirilen eğitimde zamanın çok kıymetli olduğunun bilinciyle günlük, haftalık, aylık, yıllık planlarla zamanın organize edilmesinin mümkün olduğu vurgulandı. Uluslararası düzeyde kabul görmüş Pomodoro, Kanban ve Eisenhower Matrisi, Kurbağayı Ye gibi zaman yönetimi tekniklerine yer verilen eğitimde, çalışanlar oldukça keyifli anlar yaşadı.

Verimli geçen eğitimi değerlendiren Ekpen Tekstil çalışanları, “Hayatımızdaki zaman hırsızlarını belirleyip kendimizden uzaklaştırarak zaman yönetimi konusunda ilk adımı atmayı öğrendiğimiz eğitimde, kırmadan dökmeden hayır diyebilmenin kendimize oldukça fazla zaman kazandıracağının farkına vardık. Düzenli ve sade bir döngünün yaşamımızı hızlandırarak zamanımızı boşa geçirmeyi önleyeceği konusunda önemli teknikleri uygulamalı olarak öğrendik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı