REKLAMI GEÇ

Ekpen Tekstil’de Wellbeing eğitimi

Ekpen Tekstil’de Wellbeing eğitimi

Ekpen Tekstil son yılların trend konularından birini daha gündemine alarak “Wellbeing Eğitimi” düzenledi. Katılımcılar yoğun bir hafta sonu geçirdi, kişisel yol haritalarını belirledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2019 Pazartesi, 12:44

Cumartesi ve pazar günü tüm gün iki oturumla gerçekleşen eğitime Most Arge ve Danışmanlık’tan Danışman ve Koç Ece Süeren Ok rehberlik etti. Yoğun bir katılımla gerçekleşen eğitimde Ekpen çalışanları, kişinin var olan yaşam kalitesi ve iyi sağlığından dolayı birçok boyutta kendini iyi hissetmesinin “wellbeing” olduğunu öğrendikten sonra, wellness “fiziksel, zihinsel ve sosyal yönlerden de tam bir iyilik hali”, mindfulness “zihinsel farkındalık” gibi kavramlarla da tanıştı.

Ece Süeren Ok, oturumlar sırasında sık sık deneyim ve önerilerini katılımcılarla paylaştı.

“Beden, zihin, ruh dengesini ve bütünlüğünü sağlayın, daha iyi, daha mutlu, daha sağlıklı yaşayın” felsefesiyle kurgulanan eğitimde katılımcılar günlerinin büyük çoğunluğunu geçirdikleri ofis ortamlarında yapabilecekleri fiziksel aktiviteleri “zumba” yaparak deneyimlediler.

Wellbeing’in fiziksel, zihinsel, duygusal, ruhsal, sosyal, ekonomik, mesleki ve çevresel olmak üzere sekiz boyutunun derinlemesine incelendiği eğitimde, katılımcılar tek tek kişisel yol haritalarını çıkarttılar.

Ayrıca değerler hikayesi yöntemiyle yapılan “değerler çalışması” katılımcıların oldukça ilgisini çekti. Güzel ve bilgi yoğun bir gün geçirdiklerini ifade eden katılımcılar, “Bugünün hızlı ve karmaşık dünyasında anda kalarak ve kendimizin farkında olarak daha dikkatli ve hareketli bir yaşam süreceğiz” dediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı