REKLAMI GEÇ

ENVER’den teşekkür ziyaretleri

ENVER’den teşekkür ziyaretleri

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi yönetimi, Türkiye genelinde gerçekleştirdiği Üniversiteler Arası Enerji Verimliliği Proje Yarışmasında kendilerine destek olan kurumlara teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2015 Salı, 12:18

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi projelerinde kendilerine destek olan kurum ve kuruluşlara yönetim kurulu olarak teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Son olarak Türkiye genelinde Üniversiteler Arası Enerji Verimliliği Proje Yarışması gerçekleştiren Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, 2. Başkan Doç.Dr. Mahmud Güngör ve Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kaygın, Civan Sözkesen ve Meriç Ger’den oluşan dernek yönetimi, projede kendilerine destek olan Denizli Valisi Şükrü Kocatepe’yi, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Bağcı’yı, Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer’i ve Aydem Edaş Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı’yı makamlarında ziyaret ederek isimlerine DOÇEV Hatıra Ormanında diktirilen fidanların sertifikalarını hediye ettiler.

Dernek Başkanı Akgün, “Kurulduğumuz günden bu yana özel ve resmi tüm kurum ve kuruluşlarımızın da desteği ile ilimizde Enerji Verimliliği konusunda farkındalık oluşturarark toplumumuzun bu konuda bilinçlenmesini sağladık. Ben şahsım ve dernek yönetim kurulum adına projelerimizde bize destek olan Denizli Valiliğine, Pamukkale Üniversitesine, Ticaret Odasına ve Aydem Edaş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı