REKLAMI GEÇ

Genç işadamları en hızlı nasıl tanışacaklarını öğrendi

Genç işadamları en hızlı  nasıl tanışacaklarını öğrendi

DEGİAD, üyelerine yönelik eğitici çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. “İş Dünyasında Network’ün Artan Önemi ve Tanışma” konulu çalışmada Ertuğrul Belen, etkinliğe katılan genç işadamlarını hızlı tanışma teknikleri konusunda bilgilendirdi. Hızlı Tanışma (Speed Networking) seansları yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2019 Cumartesi, 17:11

Denizli Genç İşadamları Derneği tarafından organize edilen “İş Dünyasında Network’ün Artan Önemi ve Tanışma” konulu eğitim çalışmasının konusu oldukça ilginçti. DEGİAD bu kez kendi üyelerinin sosyal ve ticari anlamdaki tanışıklıklarının artırmayı hedefyelen bir etkinliğe imza attı.

Dedeman Park Otel’de yapılan etkinlikte, iş hayatında hızlı tanışma ve iletişim konularını içeren bir eğitim verildi. Çok sayıda genç işadamının katıldığı etkinliğin konuşmacısı, Business Networking Academy Kurucusu Ertuğrul Belen’di.

Belen, öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki bölümden oluşan etkinlik boyunca genç işadamlarına Hızlı Tanışma (Speed Networking) yöntemlerini anlattı.

DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, dernek olarak eğitim çalışmalarının devam edeceklerini söyledi. “Bu çalışmada, üyelerin birbirlerini tanıması, bu diyaloğun iş ilişkilerine dönüşmesine yardımcı olması amaçlandı” dedi. Başkan Urhan, “Eğitim çalışmasına kendimde katıldım. Kendi adıma farklı bir deneyim olduğunu söyleyebilirim. Bu tür çalışmaların üyelerimize pozitif kazançlar katacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı