REKLAMI GEÇ

GESİFED yönetiminde görev dağılımı tamam

GESİFED yönetiminde görev dağılımı tamam

Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu (GESİFED) yeni yönetim kurulu görev bölümü yaptı ve başkanlığa Gültekin Okay Salgar getirildi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2014 Cuma, 12:04

Denizli, Aydın ve Muğla’da bulunan dernekleri bir çatı altında toplamak amacıyla 2012 yılında kurulan GESİFED’in kısa bir süre önce yapılan genel kurulunda oluşan yeni yönetim kurulu, ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkanlığa Gültekin Okay Salgar seçilirken, Aysun Nalbant ve Esen Türker başkan yardımcılığı görevini üstlendi.

Yönetim kurulu üyelerinin bir bölümü ile düzenlediği basın toplantısında, önümüzdeki döneme ilişkin mesajlar veren GESİFED Başkanı Gültekin Okay Salgar, daha çok çalışacaklarını ve farklılık yaratacaklarını söyledi.

GESİFED’in kuruluş amacının Denizli, Aydın ve Muğla’da faaliyet gösteren dernekleri bir çatı altında toplamak olduğunu belirten Salgar, “Amacımız Güney Ege’de, yani Aydın, Denizli ve Muğla illerinde bulunan derneklerin bir çatı altında toplanmasını ve güç birliği oluşturmasını sağlanmak. Ancak geçen yıllar içinde biz sadece Denizli’de etkili olabilmişiz. Yeni dönemde yönetim olarak diğer illerde de daha aktif ve etkili olabilmeyi amaçladık ve bu bağlamda planlar yaptık. Federasyonumuzda Denizli’de 4, Aydın’da ise 1 dernek olmak üzere toplam 5 dernek var. Bize görev verilen süre içerisinde asıl amacımız derneklerimizi çoğaltarak, toplumun tüm kesimine faydalı olmak istiyoruz. Ne kadar birlik olursak, o kadar güçlü oluruz. Bu bağlamda ilk fırsatta Aydın ve Muğla’ya ziyaretlerde bulunacağız” dedi.

GESİFED’İN YENİ YÖNETİMİ

Gültekin Okay Salgar başkanlığındaki yeni yönetimde Aysun Nalbant, Esen Türker, Hasan Kasapoğlu, İzzet Özer, Orçun Alptekin, Ayşe Merih Balkanay, Ayhan Caner, Özlem Köseoğlu, Melek Sözkesen, Sedat Doğaç, Serdar Ekiz, Bilge Başöz, Ahmet Yavuzçehre ve Naile Göçen Çukurova görev aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı