REKLAMI GEÇ

Halil Pekdemir Çiftliği’nden 76. şubeye görkemli açılış

Halil Pekdemir Çiftliği’nden 76. şubeye görkemli açılış

Halil Pekdemir Çiftliği marketler zincirine yeni bir halka daha ekledi. Pamukkale’nin Deliktaş Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen 76. şube yoğun ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2019 Cumartesi, 09:30

Halil Pekdemir Çiftliği hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Denizli, Aydın, Manisa ve Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Halil Pekdemir Çiftliği 76. şubesini Deliktaş Mahallesi, Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde düzenlenen törenle açtı.

Açılışa, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Pekdemir Çiftliği Yönetim Kurul Başkanı Halil Pekdemir, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Halkın Pekdemir Çiftliği açılışına gösterdiği ilgi görülmeye değerdi.

KURDELA DUALARLA KESİLDİ
Halil Pekdemir Çiftliği’nin Deliktaş Mahallesi’nde modern bir şekilde düzenlenen 76. şubesinin açılışı öncesi dua edildi.

Duanın ardından marketin açılış kurdelası Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve Halil Pekdemir tarafından birlikte kesildi.

Halil Pekdemir ile İbrahim Tefenlili mağazayı birlikte gezdi, çalışanlar ve vatandaşlar ile sohbet etti. Pekdemir, Tefenlili’ye mağazaya ilişkin bilgi verdi, vatandaşlar da ilk alışverişlerini yaptı.

İşadamı Halil Pekdemir’e ait şubede bazı ürünlere açılışa özel fiyatlar da uygulandı. 4.95’ten satılan balık ile 5.95’den sunulan muz vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

76. şubeye ilişkin bilgi veren İşadamı Halil Pekdemir, vatandaşlardan aldıkları destek ve güç ile büyüdüklerini belirtti. Halktan gelen talepler doğrultusunda yerleri değerlendirdiklerini ifade eden Pekdemir, “İhtiyaç duyulan bölgelerde şubelerimizi açıyoruz, hizmeti halkımızın ayağına götürüyoruz. Halktan aldığımız gücün ve desteğin karşılığını, onlara en yakın yerde hizmet vererek ödemeye çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı