REKLAMI GEÇ

İş dünyasının beklentisi büyük

İş dünyasının beklentisi büyük

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, artık seçimlerin geride kaldığını belirterek, iş dünyasının yeni kurulacak hükümetten beklentisinin erken seçim nedeniyle kaybedilen zamanın ve yaşanan patinajın en kısa sürede telafi edilmesi olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2015 Pazartesi, 10:29

Türkiye seçimlerle geçen 1.5 yılı geride bıraktı, son adım 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri oldu. AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesiyle sonuçlanan seçimleri değerlendiren Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, artık seçimlerin geride kalması gerektiğini kaydetti.

Özellikle son 1.5 yılda gerçekleştirilen 4 seçimin ülkeyi tam anlamıyla seçim havasına soktuğunu ve bundan çıkamadıklarını belirten Kocasert, Türkiye’nin öncelikli gündeminin ve konusunun artık değişmesi gerektiğini anlattı. Bir an önce hükümetin kurulması ve iş başına geçilmesi gerektiğini ifade eden Kocasert, “Kaybedilen zamanın telafi edilmesi şart” dedi.

Ekonominin her zaman güven ve istikrar ortamı arzuladığına dikkat çeken Kocasert, “Seçimler nedeniyle ortaya çıkan belirsizlik piyasaları tedirgin ediyordu. Artık tek başına iktidar iş başında ve beklentilerimiz de büyük. Dövizde gevşeme, borsanın yukarı doğru seyri öncelikli beklentilerimiz. Bu tabloya göre 2016, 2015’e göre daha olumlu görünüyor. Erken seçim nedeniyle kaybedilen zamanın ve yaşanan patinajın en kısa sürede telafi edilmesi, iş dünyasının yeni hükümetten en büyük beklentisi” dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı