REKLAMI GEÇ

Isuzu’ya görkemli açılış

Uzun Otomotiv ISUZU S4 Plaza mağazasını düzenlediği törenle hizmete açtı. Üçgen Çarşısında hizmete giren plazanın açılışına katılım oldukça yoğun oldu.

/ DENİZLİHABER / 14 Haziran 2007 Perşembe, 00:00

Akaryakıt sektöründe Güney Marmara, Batı Akdeniz ve Ege Bölgesi’nde toptan akaryakıt satışı, inşaat, sigorta acenteliği gibi farklı sektörlerde adından sıkça söz ettiren Uzun Grup, şimdi de otomotiv sektöründe çalışmalarına başladı. ISUZU mağazası ile 2006 yılında çalışmalarına başlayan firma, Üçgen mevkiinde plazasını hizmete açtı.
 

Yurt içinde10 bin satış rakamı ile Türkiye pazarında önemli yeri olan ISUZU araçları, Denizli’de Uzun Otomotiv tarafından satılacak. Ticari ve otoları ile Denizli pazarında yer alan ISUZU Uzun Mağazasının kokteylli açılışına Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, ISUZU Anadolu Satış Müdürü Ömer Ablay, Uzun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uzun, Yönetim Kurulu Üyesi Aynur Uzun ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende ilk olarak konuşan Uzun Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Aynur Uzun, “ Denizli’de ISUZU mağazasının eksikliği her alanda fark ediliyordu bizler de bulun için mağazamızı hizmete açtık. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ISUZU Anadolu Satış Müdürü Ömer Ablay ise Türkiye pazarında ISUZU araçlarının önemli derecede yerinin olduğunu ve 5 aylık süre içerisinde geçen yılın satış oranlarını aştıklarını söyledi. Ablay, “ Denizli’de Uzun Otomotiv tarafından böyle bir mağazanın açılması ISUZU ismine gerçekten yakışmıştır. Bizler arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Geçtiğimiz yıl içerisinde ticari araç satışımız 10 binin üzerinde olmuştur. 20 milyon araçta ISUZU araçlarının motorlarını kullanmaktadır. Bu rakamlar Türkiye’de önemli rakamlardır. Otomotiv piyasasında ISUZU’nun önemli yeri bulunmakta.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Uzun Otomotiv Plazanın açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, ISUZU Anadolu Satış Müdürü Ömer Ablay, Uzun Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uzun ve Yönetim Kurulu Üyesi Aynur Uzun birlikte kesti. Davetliler daha sonra ISUZU araçlarını incelediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı