REKLAMI GEÇ

MURAT CENTER YENİ YERİNDE

MURAT CENTER YENİ YERİNDE

Denizli’nin köklü mobilya firması olan Murat Center yeni yerinde görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2015 Pazar, 18:54

Denizli’de 12 yıldan bu yana hizmet veren Murat Center, mobilya tercihinde vatandaşların ilk aklına gelen firmalardan… İzmir Yolu 6. kilometrede 2 kattan oluşan 5000 metrekarelik yeni yerinde modern, klasik, avantgarde koltuk takımları, maxi takımları, yatak odası takımları, yemek odası takımları, kanepe ve baza başlık, yatak grubu, genç odası takımları, masa ve sandalye grubu ürünleri ile hizmet vermeye başladı.

ic-6

Murat Center’ın açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Uşak Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Murat Center Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Can, Yönetim Kurulu üyesi Murat Can ile davetliler katıldı.
Törende, mehter takımının konseri davetlileri mest etti. Ayrıca davetlilere çay ve şerbet ikramı da yapıldı.

ic-2

Açılış konuşmasını yapan Murat Center Yönetim Kurulu Üyesi Murat Can, “Merhum Babamız Mehmet Can ile çıktığımız bu yolda 30 yıllık sektör deneyimimizin, son 12 yılını Murat Center çatısı altında toplayarak bugünlere gelmenin guru ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kaliteli hizmet anlayışımız, yenilikçilik ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmamızla Denizli’de bugüne kadar yaklaşık 30 bin ailenin yaşam alanlarını düzenledik. Denizli halkına bize gösterdiği teveccühten dolayı ayrıca teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

ic-3

Konuşmasına tüm annelerin anneler gününü kutlayarak başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, “Murat Center Denizli’nin köklü firmalarından bir tanesidir. Yaptığı güzel hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür eder yeni yerlerinde bol kazançlı günler dilerim” diye konuştu.

ic-4

Konuşmaların ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek, yeni mağazayı gezdi. Murat Center, 40 kişilik ekip ile hizmet veriyor.

ic-5

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı