REKLAMI GEÇ

O Denizli’nin gururu

O Denizli’nin gururu

Babadağlı hayırsever işadamı Osman Nuri Yılmaz, TBMM tarafından Üstün Hizmet Ödülü’nü, düzenlenen görkemli bir törenle aldı.

/ DENİZLİHABER / 11 Nisan 2007 Çarşamba, 00:00

Bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye çapında 47 kişi ve kuruma ödül verilen Üstün Hizmet Ödülü Töreni, TBMM Başkanı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Devlet Bakanları Beşir Atalay ve Nimet Çubukcu’nun yanısıra, birçok milletvekili, vali ve çok sayıda davetlinin katılımıyla, TBMM tören salonunda yapıldı.

Ödülünü almak için kürsüye gelen Denizli’nin gururu Babadağlı hayırsever işadamı Hacı Osman Nuri Yılmaz ve Eşi Müşerref Yılmaz’a burada Denizli valisi Hasan Canpolat, Denizli Milletvekilleri Osman Nuri Filiz, M. Salih Erdoğan, Babadağ Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Babadağ Belediye Başkanı Ali Helvacı ve AK Parti Babadağ İlçe Başkanı Sait Çınar eşlik etti. Ödülünü İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun elinden alan Yılmaz, “Ömrümün yettiği sürece hayırlar yapmaya devam edeceğim.” dedi.

Törende konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Kavgaları, polemikleri bir tarafa bırakıp yeni fikirler ve projeler üreterek miletimizin ihtiyaçları için dayanışma içinde olup, hayır kapıları açmalıyız.” dedi. Türk milletinin baş tacı ettiği bu şahsiyetlerin meclis çatısı altında buluşmasının kendilerine onur verdiğini belirten Erdoğan, “Toplumsal hayata yaptıkları katkılardan dolayı milletim adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen TBMM Başkanı Bülent Arınç yaptığı konuşmada, “Yurt içi ve yurt dışında eğitim, sağlık ve her türlü insani yardımda insanlığa faydalı olmayı kendilerine bir görev sayan, bu yardımsever mümtaz şahsiyetlerin önünde saygıyla eğilerek, onları tebrik ediyorum.” ifadesinde bulundu.

Osman Nuri Yılmaz’ın yaptığı faaliyetler; 3 İlköğretim Okulu, 1 Sağlık Merkezi, 1 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Binası, 1 Kütüphane, 1 Halk Eğitim Salonu, 1 Öğretmenevi, 3 Sağlık Merkezi odasının donanımı, bir araç bağışı ile bir hatıra ormanı kurulmasının yanında muhtaç öğrencilere verilen burslar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı