REKLAMI GEÇ

OSB’de değişim isteği ses getirdi

OSB’de değişim isteği ses getirdi

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 20 yıldır değişmeyen yönetim anlayışını değiştirerek yeni bir dönemi başlatmak üzere yola çıkan Mehmet Tosunoğlu ve ekibinin “değişim” çağrısı ses getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2014 Çarşamba, 10:50

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin seçimli olağan genel kurulu 12 Haziran’da yapılacak. Genel kurulda, 20 yıldır olduğu gibi Abdülkadir Uslu, “yine ve yeniden” görev istemeye hazırlanırken, Mehmet Tosunoğlu ve ekibi de “değişim” çağrısıyla yola çıktı.

YÖNETİME ALMAYI KABUL ETMEDİ
Aslı Tekstil’den Selim Kasapoğlu, Erteks’ten Cemal Ertuğrul, Nesa Tekstil’den Ali Fuat Özel ve Çalışkan Isı Cihazları’ndan Ahmet Çalışkan ile birlikte Denizli Organize Sanayi Bölgesi yönetimine talip olan Tosunoğlu Tekstil’in sahibi ve Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, adaylık sürecinin nasıl geliştiğini denizlihaber’e anlattı.

Abdülkadir Uslu’nun 20 yıldır başkan olduğunu ve geride kalan genel kurullarda karşısına aday çıkmadığını, buna karşın yönetim değişikliği konusunun sürekli konuşulduğunu ifade eden Tosunoğlu, konuşulanları fiiliyata geçirmek üzere harekete geçtiklerini söyledi.

Tek isteklerinin yönetim değişikliği olduğunu dile getiren Tosunoğlu, “Bunu söylemek üzere Cemal Ertuğrul ile birlikte Abdülkadir Bey’in yanına gittik ve ‘bizi yönetime al’ dedik. Bize cevabı ‘bu genel kurulda söz verdiklerim var. Sizi iki yıl sonra yönetime alırım’ oldu. Bunun üzerine beraber çalışamıyorsak bize müsaade etmesini söyleyip aday olacağımızı kendisine ifade ettik” dedi.

20 YIL ÇOK UZUN ZAMAN
Zaman zaman yönetim değişikliği olmasının yarar getireceğine inandıklarını vurgulayan Tosunoğlu, “20 yıl çok uzun bir zaman. Kimse karşısına çıkmaya cesaret edememiş. Bir ekip oluşturup çıktık, yönetime talibiz. Bizim gibi düşünen çok sayıda sanayici arkadaşımız var. Başarılı olmak istiyoruz ve bizim gibi düşünenlerin destekleriyle yönetim değişikliğini gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Bize görev verilirse güzel şeyler yapacağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

CELİL AMAÇ   -  Bağlantı 21 Mayıs 2014, 13:52

UMARIM ORGANİZE BÖLGESİNDE BİR FARKLILIK OLUR.ESKİ YÖNETİM DEN ÇOK FAZLA ÇALIŞMA GÖRMEDİK.

Haydar Keskin   -  Bağlantı 21 Mayıs 2014, 11:02

Eh 20 yıl olmuş. Kadir Uslu Denizli’nin Melih Gökçek’i olmuş. Yetsin gari ne bu???!!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı