REKLAMI GEÇ

Pi Desıgn açıldı

Pi Desıgn açıldı

Pi Desıgn Tasarım Üssü, renkli bir törenle açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2014 Perşembe, 13:59

Çamlık’ta hizmete giren Pi Desıgn Tasarım Üssü’nün açılışına İşadamı Kazım Arslan ve Denizli Barosu Başkanı Av. Müjdat İlhan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

ic-1
Pi Desıgn’ın ortakları Pınar Deveciler ve İpek Özmen Dönmez uzun zaman ayrı ayrı home officce olarak iş hayatlarına devam ettiler. Ancak bir süre sonra daha geniş kitlelere hitap etmek ve Denizli’ye yeni bir renk katmak için Pi Desıgn tasarım üssünü açmaya karar verdiler. Tasarım üssü diyorlar çünkü onlar tek bir iş yapmıyorlar. Geniş bir yelpazeleri var.

Pınar Deveciler iktisat bölümü mezunu. Tasarım alanında eğitimler aldı. 10 yıldır home office olarak çalışan Pınar Deveciler yaşam alanlarını dekore ediyordu. Talep attıkça evden takip edilemeyecek bir alan olduğuna karar verip İpek Özmen Dönmez ile ortak noktada buluştular.

ic-2

İpek Özmen Dönmez İstanbul Üniversitesi endüstriyel tasarımlar bölümünden mezun. Bir süre İstanbul’da çalıştıktan sonra Denizli’ye döndü. Denizli’de yaklaşık 3 yıl tekstil firmalarına home office olarak danışmalık yaptı. Bunun yanı sıra kurumsal kimlik çalışmalarından fuar standlarına ürün tasarımlarından basılı yayın tasarımlarını dahi kapsayan paket hizmetler sundu.

Pınar Deveciler ve İpek Özmen Dönmez, “Yaptığımız iş tek yönlü değil, atölye ve sergileme alanları gibi ihtiyaçları home office olarak karşılayamazdık” diye düşünerek ortak noktada buluştular ve Pi Desıng’ı açmaya karar verdiler.
Pi Desıng sadece tasarım mağazası ya da sadece tasarım ofisi değil. Hepsini ve daha fazlasını içinde barındıran bir tasarım üssü.

ic-4

İpek Deveciler ve Pınar Özmen Dönmez, “Tasarım kavramı ucu bucağı geniş. Zanaat ve sanat hep birbirine karıştırılıyor. Dolayısıyla biz bunu nasıl aşarız, bu farklılığı nasıl anlatırız diye düşünürken Pi Desıng’i açmaya karar verdik” diyerek bu dileklerini gerçekleştirmek için yola çıktıklarını belirttiler.

ic-3

Pi Desıng’da tasarladıkları ürünleri perakende olarak da satışa sundular. Kendi tasarımlarının yanı sıra değerli saygın tasarımcıların da ürünleri bu design store’da satışa sunuldu. Bu tasarımcılar; Kunter Şekercioğlu, Murat Sarıdedeoğlu, Ceyda Bozkurt, Esra Korkmaz, Ömür Duruerk ve daha nice çözüm ortakları. Design store ile Denizli’ye yeni bir renk katmayı hedefliyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı