REKLAMI GEÇ

Sadıklar Peugeot’dan ilk teslimat

Sadıklar Peugeot’dan ilk teslimat

Sadık Grubu bünyesine katılan Peugeot markası, plaza olarak hizmete başlamadan ilk teslimatını gerçekleştirdi.

/ DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2010 Cuma, 16:22

Sektöründeki 63 yıllık başarısını her geçen gün emin adımlarla ileriye taşıyan Sadık Grubu, Türkiye’nin ve Dünya’nın lider markalarından biri olan Peugeot markasını bünyesine kattı. “Değişmeyen tek şey mutluluktur” sloganı ile müşterilerinin memnuniyetini birinci kural olarak benimseyen Sadık Grubu çalışanları, Peugeot markasının alt yapı çalışmalarına başladı. Satış ekibi, plaza açılmadan Kalkanlar Kitap Kırtasiye’ye ilk teslimatını gerçekleştirdi. Denizli’nin köklü firmalarından olan Kalkanlar Kitap Kırtasiye’nin tercihi Peugeot Bipper oldu. Kalkanlar Kitap Kırtasiye, araç filosunu 4 adet Peugeot Bipper ile yeniledi.

Kalkanlar Kitap Kırtasiye yetkilisi İsmail Kalkan, “Uzun araştırmalar sonucunda tercihimiz Peugeot Bipper oldu. Denizli’de otomotiv denilince ilk akla gelen firma Sadık Grubu oluyor. Yıllardır hizmet aldığımız Sadık Grubu bünyesinde bulunan Peugeot markası ile pazarlama araçlarımızı yeniledik. Satış anında aldığımız kaliteli hizmet kadar, satış sonrası hizmet de bizim için çok önemli. Satış öncesi ve satış sonrası hizmet kalitesini çok başarılı bir şekilde müşterilerine yansıtan Sadık Grubu ile çalışmak, bizim için yüzde yüz memnuniyeti ifade ediyor” dedi.

Sadıklar Otomotiv Peugeot Şube Müdürü Pınar Öngören, “Sadık Grubu bünyesine yeni katılan Peugeot markası ile ilk teslimatımızı gerçekleştirdik. Sadık Grubu olarak müşterilerimize yıllardır satış ve servis anlamında en kaliteli hizmeti vermeyi kendimize ilke edindik. Önümüzdeki günlerde grubumuz bünyesinde hizmete girecek olan Peugeot markamızın ilk teslimatını açılıştan önce gerçekleştirmek büyük bir mutluluk” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı