REKLAMI GEÇ

Sebzeci’den Genç Girişimcilere Öğütler

Sebzeci’den Genç Girişimcilere Öğütler

Genç MÜSİAD Derneği Denizli Şubesi’nin her ay düzenlediği Tecrübe Paylaşımı Sohbetleri’nin bu ayki konuğu hukukçu, yapımcı ve siyasi danışman Mehmet Çağrı Sebzeci oldu. İş ve sosyal hayatından örnekler veren Mehmet Çağrı Sebzeci, gençlere hayallerinin peşinden koşup, yapılmamışları yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2015 Pazartesi, 14:28

MÜSİAD Denizli Şubesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programa aralarında Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ile Denizli’deki dernek başkanlarının da bulunduğu yaklaşık 100 kişi katıldı. 

“SEVDİĞİNİZ İŞİ YAPIN”
Sözlerine eğitim hayatından kesitler vererek başlayan Mehmet Çağrı Sebzeci, “Ne yaparsanız yapın seveceğiniz işi yapın, üniversiteyi bitirdikten sonra bir hukuk bürosunda çalışmaya başladım. Bir yandan akademik kariyer yaparken diğer yandan hukuki danışmanlık yapıyordum. Ama bir süre sonra kendimi başka alanlarda da geliştirmek istedim. Hayatım o andan itibaren değişmeye başladı ve hukuk okumama rağmen hukuk ile alakası olmayan ama çok sevdiğim sektörlerde faaliyet göstermeye başladım. Şu anda ağırlıklı medya ve reklam sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Bugün geriye dönüp baktığımızda ülke gündemine oturmuş, milyonlarca kişi tarafından konuşulan işlere imza attığımızı görünce çok mutlu oluyorum’’ dedi.

‘Sevdiğim işleri yapınca başarıyı yakalamak çok daha kolay oldu, siz de ne yaparsanız yapın sevdiğiniz işi yapın, eğer bir işi yapmaktan zevk almıyorsanız, o işte asla başarılı olamazsanız’’ diyen Sebzeci, iş hayatında çok önemli isimlerle çalışma imkanı bulduğunu ve o isimlerin kendisine önemli katkılar sağladığını söyledi.

denizli-musiad-mehmet-cagri-sebzeci-ic

“İŞİNİZİ İYİ TAKİP EDİN”
Başarıyı yakalamak için olmazsa olmaz kurallardan bir tanesinin de yaptığımız işi çok iyi takip etmekten geçtiğine değinen Mehmet Çağrı Sebzeci, “Eeğer yaptığınız işi benimser ve ona dört elle sarılırsanız başarı mutlaka gelecektir. Aslında bizim de en büyük sırlarımızdan biri bu. Bugün bünyemizde yüzlerce arkadaşımız çalışıyor. Şu anda farklı kentlerde çok sayıda projemiz var ve hepsi de bizim için çok önemli, çok değerli. Ancak hepsini tek bir iş gibi takip ediyoruz. Hangi yaşta olursanız olun bu gerçeği asla unutmayın’’ dedi.
Toplantı sonrasında Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Muharrem Kılcı, Mehmet Çağrı Sebzeci’ye plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı