REKLAMI GEÇ

SİNPAŞ’A SÜPER MARKA ÖDÜLÜ

SİNPAŞ’A SÜPER MARKA ÖDÜLÜ

Denizli’deki Aquacity projesi ile ayrıcalıklı yaşamı vaad eden Sinpaş, süper markalar Türkiye araştırmasında ikinci kez Türkiye’nin süper markası seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2017 Pazar, 14:46

Dünya genelinde 89 ülkede iki yılda bir yapılan Superbrands değerlendirmesinin Türkiye ayağında, Denizli’de de Aqua City yatırımı ile öne çıkan Sinpaş ‘Süper Marka’ seçildi.   Daha önce 2014 yılında gayrimenkul kategorisinde bu ünvanı elde eden firma 2016 yılı kapsamındaki yatırımlarıyla da aynı başarıyı tekrarlamış oldu. Jüri ve halk oylaması ile yapılan değerlendirmelerde, yenilikçi projelerinden birini de Denizli’ye uygulayan Sinpaş tüm sektör temsilcilerini geride bıraktı.

DENİZLİ’YE AYRICALIKLI YAŞAM ALANI
Denizli’de sahip keyfini yaşatan Aqua City ile konuklarına ayrıcalıklı yaşam alanı sağlayan firma, her zevke uygun farklı seçenekleri gözeterek gerçekleştirdiği projesinde tüm ihtiyaçları konut sahiplerinin ayağına kadar getirmesini bildi.

Tropikal bölgelerden getirilen özel kumdan yapılan plajı, su ve yeşilin iç içe geçtiği gölü, palmiyeler ve dört mevsim meyve toplanabilen ağaçları, kumsalında çocukların oyun oynayabileceği su kaydırakları, ahşap oyun grupları gibi özellikleriyle şimdiden şehrin yeni çekim merkezi oldu.

KİRA GARANTİLİ EV SAHİPLİĞİ
Sinpaş kısa süre önce güncellediği kampanyasında ise Denizlililere özel kira garantili sistemi getirdi. Konutları kazançlı birer yatırıma dönüştüren firma AquaCity Denizli’deki 1+1 daireler için 1,500, 2+1 daireler için 2 bin, 3+1 için 2 bin beş yüz , 4+1 daireler için 3 bin 500 lira kira garantisi belirledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı