REKLAMI GEÇ

Skynet Denizli’de

Tüm dünyada kuryelik hizmetleri veren Skynet Worldwide Express, Ulus Caddesi’nde hizmete açıldı. Açılış törenine şirketin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

/ DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2007 Pazartesi, 00:00

Efe Kurye ve Kargo Firması sahibi Zafer Seçkiner önderliğinde ve firma ortağı Kenan Usul yönetiminde hizmet vermeye başlayan Skynet Denizli, düzenlenen kokteylle Ulus Caddesi’nde açıldı. Açılışta birçok üst düzey şirket yetkilisiyle birlikte AKP Denizli

Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, DEGİAD Başkanı Ercüment Erdem ve çok sayıda davetli katıldı.

200’ü aşkın ülkede 1127 ofisiyle hizmet veren Skynet Worldwide Express, Denizli’de de sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olmayı hedefliyor. Şirketin Hollanda Temsilcisi Martin Dilleman Yaptığı konuşmada, iki yönden çok avantajlı olduklarını belirtti. Dilleman, “Birçok elemana sahip olmamız ve müşterilerimize her türlü hizmeti vermemiz bize avantaj sağlayan en önemli noktalardır. İnanıyorum ki; gelecekte de Denizli Şubesi’yle iş bağlarımız son derece kuvvetli olacaktır” dedi.

AKP Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan ise, Türkiye’nin 150 milyar dolarlık ihracatı olduğunu ve bu ihracatı gerçekleştirmek için taşıma firmalarının önemli bir yer kapladığını belirtti. Erdoğan, “Bir Hollanda firmasının Denizli’yi tercih etmesi gurur verici bir olay” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı