REKLAMI GEÇ

Tabea Çikolata ve Baklava Evi açıldı

Tabea Çikolata ve Baklava Evi açıldı

Denizli, yeni bir tatlı ve çikolata satış yerine kavuştu. Sahipliğini Mehmet Uğur Tatar’ yaptığı Tabea Çikolata ve Baklava Evi, Lise Caddesi’nde hizmete girdi.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2015 Pazar, 16:55

Atık kağıtların ekonomiye yeniden kazandırılmasına yönelik çalışmalarıyla dikkati çeken Mehmet Uğur Tatar, artık çikolata ve tatlı sektöründe de iddialı. Tatar’ın sahibi olduğu Tabea Çikolata ve Baklava Evi, düzenlenen törenle açıldı.

Açılış kurdelasını Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Ali Değirmenci keserken, törene kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

KÜLTÜREL MİRAS MARKA OLDU
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci, törendeki konuşmasında, Kale’de bulunan antik kent Tabea isminin markalaştığını, böylece isminin daha çok duyulacağını söyledi. Değirmenci, “Tabea ülkemizin bize bir mirasıdır. Çikolata ve baklava sektöründe Tabea tanınan bir marka olacaktır” dedi.

ANONS

“KALE BAKLAVASINI DÜNYA TADACAK”
Tataroğlu Kağıtçılık Yönetim Kurulu Başkanı, Tabea Çikolata ve Baklava Evi Sahibi Mehmet Uğur Tatar da, Kale baklavasını Tabea adıyla dünyaya tanıtacaklarını belirterek, “Bu çalışmayı uzun zamandır yapıyoruz. Denizli halkı en iyisine layıktır. Ben, Kaleliyim. Tabea da Kale’nin antik çağdaki ismidir. İsmimizi buradan seçtik. Asıl amacımız yöresel lezzet olan Kale baklavamızı Tabea adı altında dünya markası yapmaktır. Nasıl baklavayla isim yapmış illerimiz varsa, biz de Tabea markasıyla Kale baklavamızı tanıtacağız. Bunun yanında Gusto markasıyla çikolatamızı da tanıtacağız. Tabea ismiyle farkımız olsun istedik” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı