REKLAMI GEÇ

Teras Park’ta alışveriş bir başka

Teras Park’ta alışveriş bir başka

Avrupa’nın en güçlü AVM yatırımcıları arasında bulunan Corio’nun yönetimindeki Teras Park Outlet’te, 31 Mayıs-6 Haziran 2010 tarihleri arasında düzenlenen “Alışveriş ve Moda Günleri” etkinliği ile alışverişe farklı bir yorum geldi.

/ DENİZLİHABER / 10 Haziran 2010 Perşembe, 18:16

Yönetimindeki alışveriş merkezlerinde, birbirinden güzel ve heyecan verici etkinlikler düzenleyen Corio Türkiye, ünlü isimlerin atölyelerini içeren, alışverişin tadını doyasıya çıkaracağınız çok özel bir organizasyon daha düzenledi. 31 Mayıs – 6 Haziran 2010 tarihlerinde, alışılagelmiş etkinliklerin aksine, tüm ziyaretçilerine sağlıklı beslenmeden modaya, tasarımdan saç ve makyaj konularını içeren birçok atölyeye kadar pek çok aktiviteyi bir arada sundu.
Teras Park Outlet’te “Alışveriş Günleri” etkinliği ile alanında uzman birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Corio Türkiye, yaz aylarının son hareketli günlerinde ziyaretçilerine çeşitli güncel atölyeler sunarak, AVM’lerinde bir hareketlilik sağlamayı amaçladı.

Bu çok özel etkinliğe yoğun ilgi gösteren Denizlili ziyaretçiler; ünlü Komedyen Okan Karacan ile Define Avı oyunu oynayıp, sürpriz hediyelerin sahibi olurken, Beslenme Uzmanı Selahattin Dönmez ile diyet ve sağlıklı beslenme üzerine sohbet edip, İmaj Danışmanı Tülin Kermen’den moda tüyoları aldı. Ayrıca Saç Aksesuarları Tasarımcısı Nur Toktay ile Çılgın Şapkalar Atölyesi’nde ve Takı Tasarımcısı Hülya Karaosman’ın ise Takı Tasarım Atölyesi’nde keyifli dakikalar geçirdiler.

Festival tadında geçen “Alışveriş Günleri” etkinliğinden tüm AVM ziyaretçileri ücretsiz olarak yararlanırken, ziyaretçilerini ünlü isimlerle ile buluşturan Corio Türkiye yönetimindeki Teras Park Outlet, alışverişleri keyfe dönüştürmeye devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı