REKLAMI GEÇ

Wilma Elles ve Kocasert aynı podyumda

Wilma Elles ve Kocasert aynı podyumda

Denizli İhracatçılar Birliği(DENİB)’in düzenlediği 2. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nda , “Öyle Bir Geçer zamanki” dizisinin Caroline olarak tanınan ünlü Alman Manken WilmaElles ile birlikte Birlik Başkanı Süleyman Kocasert aynı podyuma çıkacak. Kocasert, daha önce özel bir firmanın katalog çekimlerinde mankenlik yapmıştı.

/ DENİZLİHABER / 27 Eylül 2013 Cuma, 09:20

Denizli İhracatçılar Birliği(DENİB)’in 2.sini düzenlediği Ev ve Plaj Giyimi Tasarım yarışmasında finale kalan eserler, Bugün akşam EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan definede sergilenecek.

Finale giren 10 yarışmasının 40 tasarımının sergileneceği defile ile ilgili tanıtım toplantısı Anemon Otelde yapıldı.

Toplantıya, DENİB Başkanı Süleyman Kocasertile mankenWilmaElles ve jüri üyesi olarak defilede yer alacak olan ünlü modacı Nislihan Yargıcı, Ertan Kayıtken ile Denizli Kaprol, Emre Erdemoğlu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli dışından da katılımcıların olduğu tasarım yarışmasının atölye çalışmalarının tamamlandığını ve finale giren 10 katılımcının 40 tasarımının ünlü mankenler tarafından sunulacağını açıkladı. Tüm Denizlilileri bu defileye beklediklerini de vurgulayan Kocasert, Türkiye’nin tanınmış mankenlerin ve modacilarının yanı sıra çok sayıda davetlinin de katılacağını duyurdu.

“CAROLİNE’DEN KURTULMAM GEREK”
Anemon Otel’de düzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan ünlü manken WilmaElles, ‘Öyle Bir Geçer Zamanki” dizindeki Caroline rolünden kurtulmak için başka bir dizi de rol aldığını vurgulayarak, “Calorile ön yargısından kurtulmam gerek. Bunun için başka bir dizide rol aldım” diye konuştu.

“DENİZLİ DEĞİL PAMUKİL OLMALI”
Denizli’nin tekstilin başkenti olduğunu belirten WilmaElles, “Moda’nın başkenti İstanbul ancak, burada da tekstil üretiliyor. Dün Merkez Bankası Başkanı buradaymış, yarın da Başbakan ve bakanlar Denizli’ye geleceğini duydum. Bu da gösteriyor ki Denizli önemli bir şehir. Ve tekstil için önemli. Ben buraya geldiğimde dedim ki; burasının ismi Denizli değil Pamukili olmalıymış” diyerek Denizli’ye olan hayranlığını dile getirdi.

“30 YILIN MEYVESİNİ ALDIK”
Türkiye’de 30 yıldan beri modacılık ve moda eğitimi verdiğini belirten ünlü modacı Neslihan Yargıcı ise “Bugün dış giyimi değil ev giyimini konuşuyorsak bu bizim çalışmalarımızın geldiği noktayı gösterir. İnsanlar ekonomik olarak rahatlayınca araba alırlardı. Şimdi ise ev alıyorlar. Ve o banyosu, salonu yatak odasının dizaynını verdiğimiz önemi, ev giysilerimizle de tamamlamamız gerekir. Nasıl banyomuzdaki havluya özen gösteriyorsak, evde giyeceğimiz kıyafetleri de özen göstermeliyiz. Açıkçası ben bugün akşam ki defileyi çok merak ediyorum. Ve heyecanlıyım bu benim için bir değerlendirme olacak” diyerek ev giyimi tasarımlarını önemsediğini vurguladı.

ELLES VE KOCASERT AYNI PODYUMDA YÜRÜYECEK
Daha önce bir firmanın katalog çekimlerinde mankenlik yapan DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, akşamki defilede de podyuma çıkacak. Ünlü manken Wilma Elles ile birlikte aynı podyumda yürüyecek olmanın heyecanını yaşadığını da dile getiren Kocasert, 2. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Defilesinde sürprizlerin de olacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı