REKLAMI GEÇ

Kasapoğlu: “BASİAD Başkanı düşünsün”

Kasapoğlu: “BASİAD Başkanı düşünsün”

BASİAD’ın önceki dönem başkanı Selim Kasapoğlu, sosyal medyada yaptığı bir paylaşım ile takipçilerini güldürdü. Kasapoğlu, “Başkanlık yan gelip yatma yeri değil” notuyla paylaştığı görüntüde yeni başkan Arpacı’ya mesaj gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2018 Çarşamba, 12:25

Selim Kasapoğlu, Denizli’nin başarılı ve sevilen simalarından. Denizli Sanayi Odası’nda önemli görevler üstlendikten sonra, başkanı olduğu BASİAD’a yeteri kadar zaman ayıramayacağı endişesine kapılıp, genel kurulda aday olmadı ve görevi devretti.

BASİAD adına gerçekleştirdiği çalışmalar ile adından sıklıkla söz ettiren Selim Kasapoğlu, sosyal medyayı da etkili kullanmasıyla biliniyor.

“BAŞKANLIK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR”
Kasapoğlu, bu kez sosyal medyada, “Başkanlık yan gelip yatma yeri değildir konulu kamu spotu” notuyla paylaştığı bir görüntü ile gündeme geldi. İşyerinde pencerenin önüne geçen ve romantik bir üslupla, fon müziği eşliğinde konuşmaya başlayan Kasapoğlu, bir iki cümlenin ardından konuşmayı birden muzipliğe çevirdi, takipçilerini güldürdü.

“BASİAD BAŞKANI DÜŞÜNSÜN”
Kasapoğlu, ilginç ve güldüren paylaşımında BASİAD’ın yeni başkanına farklı bir mesaj göndererek, “Eskiden, BASİAD’ın iftarı olduğu günlerde, hava kapandığında, yağmur yağacak diye çok tedirgin olurdum. Korkardım, panikler, ne yapacağımı şaşırırdım. Şimdi artık korkmuyorum. BASİAD Başkanı düşünsün” diyor.

ÇOK SAYIDA PAYLAŞIM VE YORUM ALDI
Selim Kasapoğlu’nun BASİAD’ın yeni başkanı Şeref Arpacı’ya yönelik yaptığı güldüren videolu mesaj kısa süre içinde çok sayıda paylaşım ve yorum aldı. Bir kullanıcı “Başkan olacak iş mi seninki, Şeref yağmur devraldık derse” yorumu yaptı, “Sen başkanlığı bırakınca baya romantik olmuşsun sayın başkanım” diyen de oldu.

Denizli’nin sevilen siması Selim Kasapoğlu, yaptığı paylaşım ile takipçilerini güldürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı